TIPS ΖΑΧΑΡΑΚΗΣ

Γερμανία Προγνωστικά: Βγάζει μάτια στην Μπάγερν ο Μουσιάλα και δίνει το 2.70

Ο Τζαμάλ Μουσιάλα πανηγυρίζει το δεύτερο προσωπικό του γκολ και έκτο της Μπάγερν κόντρα στην Αϊντραχτ, στην πρεμιέρα της Bundesliga
Ο Τζαμάλ Μουσιάλα πανηγυρίζει το δεύτερο προσωπικό του γκολ και έκτο της Μπάγερν κόντρα στην Αϊντραχτ, στην πρεμιέρα της Bundesliga © 2022 MATTHIAS SCHRADER/ASSOCIATED PRESS

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για τον αγώνα της Μπάγερν κόντρα τη Βόλφσμπουργκ για τη δεύτερη αγωνιστική της Bundesliga.

Η δεύτερη αγωνιστική της Bundesliga ολοκληρώνεται απόψε με το παιχνίδι της Μπάγερν κόντρα στη Βόλφσμπουργκ, στην "Αλιάντς Αρένα" (18:30 Novasports Prime, Live από το SPORT24).

Μπάγερν - Βόλφσμπουργκ: Προγνωστικά και Ανάλυση

Κεντρικό πρόσωπο της αναμέτρησης είναι ο Νίκο Κόβατς, ο νυν προπονητής της Βόλφσμπουργκ, ο οποίος επιστρέφει για πρώτη φορά ως αντίπαλος της Μπάγερν στο Μόναχο. Υπενθυμίζεται, ότι ο Κροάτης προπονητής είχε αναλάβει την τεχνική ηγεσία των Βαυαρών τον Ιούλιο του 2018 και φυσικά είχε αναδειχθεί πρωταθλητής Γερμανίας τη σεζόν 2018/19.

Τα πράγματα πάντως δεν εξελίχθηκαν ομαλά την επόμενη αγωνιστική περίοδο και τον Νοέμβριο του 2019 η Μπάγερν απέλυσε τον Κόβατς και παρέδωσε τότε τα ηνία στον Χάνζι Φλικ (αρχικά ως υπηρεσιακός).

Εκ των πραγμάτων λοιπόν, το αποψινό ματς είναι αρκετά ιδιαίτερο για τον Κόβατς, ο οποίος ουσιαστικά απομακρύνθηκε ως αποτυχημένος από το Μόναχο και τώρα επιστρέφει ως τεχνικός της Βόλφσμπουργκ για να κάνει κάτι που δεν έχει κάνει ποτέ κανένας με τους "λύκους" στην πρωτεύουσα της Βαυαρίας: Να κερδίσει!

Φυσικά, κάτι τέτοιο μόνο εύκολο δεν είναι. Η Βόλφσμπουργκ συνήθως χάνει από τα αποδυτήρια όταν παίζει στο Μόναχο. Είναι χαρακτηριστικό ότι σε 29 επισκέψεις της εκεί για πρωτάθλημα και κύπελλο, έχει γνωρίσει 27 ήττες και έχει πάρει μόλις δύο ισοπαλίες.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Με βάση μάλιστα την μετριότατη εικόνα της στην πρεμιέρα, όπου έσωσε την ισοπαλία (2-2) με τη Βέρντερ, αξιοποιώντας ένα κόρνερ στο 84', όλα δείχνουν ότι το αρνητικό σερί θα συνεχιστεί.

Άλλωστε, η Μπάγερν έχει ξεκινήσει τη σεζόν με άγριες διαθέσεις. Μετά την επικράτησή της με 5-3 επί της Λειψίας στο γερμανικό Σούπερ Καπ, ήρθε το εκκωφαντικό 6-1 στη Φρανκφούρτη, για την πρώτη αγωνιστική της Bundesliga, όπου σημείωσε πέντε γκολ και είχε τρία δοκάρια μόνο στο πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης!

Προγνωστικά Στοιχήματος

Με τα δεδομένα που υπάρχουν είναι απολύτως φυσιολογικό ότι ο άσος δεν ξεπερνάει ούτε το 1.15. Αυτό που δεν είναι νορμάλ είναι να προσφέρεται ακόμη και σε τιμές άνω του 2.50 το anytime του Τζαμάλ Μουσιάλα.

Ο 19χρονος μεσοεπιθετικός έχει ξεκινήσει εντυπωσιακά τη σεζόν με τρία γκολ στα πρώτα δύο επίσημα ματς και αυτή τη στιγμή δίχως υπερβολή είναι ο πιο ποιοτικός επιθετικός χαφ που διαθέτει το γερμανικό ποδόσφαιρο.

Πέρυσι, ο Μουσιάλα είχε κυρίως ρόλο αναπληρωματικού, παίζοντας στο πρωτάθλημα 18 ματς ως αλλαγή και 12 ως βασικός. Φέτος τα πράγματα αναμένονται πολύ διαφορετικά. Είναι δεδομένο πως πλέον βρίσκεται αισθητά πιο μπροστά στο ροτέισον συγκριτικά με τον Σανέ, ο οποίος παρεμπιπτόντως προσφέρεται μόλις στο 2.10 για να σκοράρει απόψε, ενώ κερδίζει σταθερά πόντους και έναντι του Κομάν, ο οποίος παραμένει τιμωρημένος από πέρυσι.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Εν ολίγοις, ο Μουσιάλα τη φετινή σεζόν θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στην Μπάγερν του Νάγκελζμαν και σύμφωνα με τα πρώτα δείγματα γραφής, φαίνεται πως δένει άριστα με τον Μανέ και τον Γκνάμπρι στην επίθεση των Βαυαρών. Επίσης, ας μην εκπλαγούμε, αν τον δούμε και στην ενδεκάδα της εθνικής Γερμανίας στο ερχόμενο Μουντιάλ, καθώς ο Φλικ χρησιμοποιεί πάντα τους καλύτερους και δεν χαμπαριάζει από ονόματα.

Συμπερασματικά, το anytime του Μουσιάλα στο αποψινό ματς είναι value, διότι κατά τη διάρκεια της σεζόν οι αποδόσεις του νεαρού άσου θα είναι αισθητά ψαλιδισμένες. Στο 2.70 να κάνει η Μπάγερν το 2/2 στο πρωτάθλημα και παράλληλα να σκοράρει ο 19χρονος μεσοεπιθετικός, ο οποίος στην πρεμιέρα με την Αϊντραχτ είχε πέντε τελικές, εκ των οποίων οι τέσσερις στο στόχο.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Μπάγερν – Βόλφσμπουργκ: 1 & Μουσιάλα Να Σκοράρει (απόδοση 2.70), 18:30
TAGS TIPS ΖΑΧΑΡΑΚΗΣ TIPSTERS ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ