BETMARKET TIPS

Προγνωστικά Στοιχήματος: Και μια κλωτσιά παραπάνω για την παραμονή

Η Στεφανί Φραπάρ δείχνει κίτρινη κάρτα στον στόπερ της Λανς, Κέβιν Ντάνσο
Η Στεφανί Φραπάρ δείχνει κίτρινη κάρτα στον στόπερ της Λανς, Κέβιν Ντάνσο © 2022 MICHEL SPINGLER/ASSOCIATED PRESS

Το BetMarket.gr προτείνει δυάδα τετραπλασιασμού από την πρεμιέρα της Serie A και τη 2η αγωνιστική της Γαλλίας.

Οι μικρές κατηγορίες πάντοτε κρύβουν τις μεγαλύτερες εκπλήξεις, ακόμη και στα πιο προηγμένα ποδοσφαιρικά πρωταθλήματα. Δύο τέτοιες είδαμε την περσινή χρονιά στη δεύτερη κατηγορία της Γαλλίας και της Ιταλίας. Εκεί όπου η Αζαξιό και η Κρεμονέζε πανηγύρισαν την άνοδο στα σαλόνια, δίχως να είναι στο γκρουπ των φαβορί.

Τέτοιες ομάδες έχουν ως αποκλειστικό στόχο, την επόμενη χρονιά, να αποφύγουν την άμεση επιστροφή στα χαμηλά στρώματα. Συνήθως το μπάτζετ είναι μικρό και το ρόστερ όχι και το πιο ποιοτικό, συγκριτικά με τις υπόλοιπες ομάδες της μεγάλης κατηγορίας.

Ετσι καταλήγουν, στην πλειοψηφία των περιπτώσεων, να παίζουν ένα ποδόσφαιρο βασιζόμενο στην άμυνα, την αυταπάρνηση, το πάθος και αν χρειαστεί με μερικές… κλωτσιές παραπάνω.

Στις πρώτες αγωνιστικές και μέχρι η παραπάνω θεωρία να γίνει πράξη και απόδειξη στα… μηχανάκια της στατιστικής που βγάζουν τις αποδόσεις, τα line τους στις κάρτες είναι σχετικά ψηλά.

Προγνωστικά Στοιχήματος

Στην πρεμιέρα με τη Λιόν, η Αζαξιό είχε πέντε κίτρινες και μία κόκκινη στο πρώτο ημίχρονο! Σήμερα κάνει εντός έδρας ντεμπούτο στην κατηγορία, απέναντι στη Λανς. Μια ομάδα που υπέπεσε σε 16 φάουλ στη δική της πρεμιέρα απέναντι στην Μπρεστ, σε ένα παιχνίδι που συνολικά είχε 30 φάουλ και έξι κίτρινες κάρτες.

Στο σημερινό Αζαξιό-Λανς (16:00 Live από SPORT24) το Line ως προς τις κάρτες είναι στις 4.5 και εκείνο των φάουλ στο 21,5. Αριθμοί που κάλλιστα μπορούν να ξεπεραστούν.

Οσο για το Φιορεντίνα-Κρεμονέζε (19:30 Cosmote Sport 2HD, Live από SPORT24), εδώ δεν έχουμε αντίστοιχη εικόνα για να συζητήσουμε, καθώς τώρα διεξάγεται η πρώτη αγωνιστική στη Serie A. Το σκεπτικό όμως παραμένει το ίδιο, ειδικά όταν στη μία πλευρά έχουμε τη Φιορεντίνα με σταθερό τον βασικό κορμό και ίδιο προπονητή και από την άλλη τη νεοφώτιστη του διψήφιου αριθμού μεταγραφών.

Βασική σκέψη το να ξεπεράσει τις 2,5 κάρτες η Κρεμονέζε, μια στοιχηματική επιλογή που βρίσκουμε σε αποδόσεις διπλασιασμού. Από κοντά και το 1.98 στο ενδεχόμενο να είναι η ομάδα που θα δει τις περισσότερες κάρτες στο παιχνίδι.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Αζαξιό - Λανς: Over 4,5 κάρτες (απόδοση 1.91), 16:00
  • Φιορεντίνα - Κρεμονέζε: Over 2,5 κάρτες Κρεμονέζε (απόδοση 2.02), 19:30

Διάβασε ψαγμένα ειδικά στοιχήματα, πλούσιες ποδοσφαιρικές αναλύσεις, καθημερινά προγνωστικά στοιχήματος σε όλα τα σπορ καθώς κι όλες τις εξελίξεις για τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες στην Ελλάδα καθημερινά το BetMarket.gr!

TAGS BETMARKET TIPS ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΑΛΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΤΑΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ