TIPS ΖΑΧΑΡΑΚΗΣ

Γερμανία Προγνωστικά: Με το μυαλό στην Μπαρτσελόνα η Άιντραχτ

Οι παίκτες της Μπαρτσελόνα πανηγυρίζουν την ισοφάριση κόντρα στην Αϊντραχτ Φρανκφούρτης στον προημιτελικό του Europa League
Οι παίκτες της Μπαρτσελόνα πανηγυρίζουν την ισοφάριση κόντρα στην Αϊντραχτ Φρανκφούρτης © 2022 MICHAEL PROBST/ASSOCIATED PRESS

Η Άιντραχτ δοκιμάζεται με τη Φράιμπουργκ εν μέσω των αγώνων με την Μπαρτσελόνα και το διπλό στο 3.00 μας κλείνει το μάτι.

Από τα τρία αποψινά ματς της Bundesliga, το πιο ενδιαφέρον στοιχηματικά είναι αυτό στη Φρανκφούρτη, εκεί όπου η Άιντραχτ φιλοξενεί τη Φράιμπουργκ (18:30 Novasports 3HD, Live από το SPORT24).

Η Άιντραχτ, την Πέμπτη, έκανε μία εξαιρετική εμφάνιση απέναντι στην Μπαρτσελόνα. Αντλώντας ενέργεια από το ένθερμο κοινό της (48.000 θεατές) κόντραρε στα ίσα τη φορμαρισμένη ομάδα του Τσάβι και κράτησε ζωντανό το όνειρο της πρόκρισης στα ημιτελικά του Europa League. Μάλιστα, το τελικό 1-1, μάλλον την αδικεί με βάση τη συνολική εικόνα του ματς, αφού τα xGoals έγραψαν 1,29-0,45 υπέρ των "αετών".

Άιντραχτ - Φράιμπουργκ: Προγνωστικά και Ανάλυση

Για την Άιντραχτ, η οποία δεν είναι συνηθισμένη σε τόσο λαμπερές ευρωπαϊκές βραδιές, η ρεβάνς στο Καμπ Νου, με τους μπλαουγκράνα, είναι ασφαλώς το ματς της σεζόν. Αναπόφευκτα το μυαλό ήδη ταξιδεύει στην Καταλονία, ενώ και ο Ολιβερ Γκλάζνερ, παραδέχθηκε, πως μετά την καταπληκτική προσπάθεια της Πέμπτης, θα είναι πρόκληση για την ομάδα του να εμφανιστεί ξανά απόλυτα έτοιμη σε πνευματικό και σωματικό επίπεδο, μέσα σε λιγότερο από τρία 24ωρα.

Η Φράιμπουργκ είναι από τα πιο σοβαρά και συγκροτημένα σύνολα της κατηγορίας. Πραγματοποιεί φέτος μία από τις καλύτερες σεζόν της ιστορίας της και αξίζει ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο. Αν μάλιστα, καταφέρει απόψε να αποδράσει με νίκη από τη Φρανκφούρτη, τότε θα επιστρέψει ξανά στο κάδρο των ομάδων που διεκδικούν την έξοδο στο Champions League.

Σε κάθε περίπτωση, η ομάδα του Κρίστιαν Στράιχ, έχει τη δυνατότητα να επιβληθεί στο κομμάτι του ρυθμού και της έντασης της Άιντραχτ, εκμεταλλευόμενη ότι η αντίπαλός της έρχεται από ένα εξαιρετικά δυνατό ματς, όπου έριξε πολύ τρέξιμο και αναπόφευκτα κατανάλωσε πολλές δυνάμεις.

Γενικά, η διαχείριση σε αυτό το σημείο της σεζόν των αγώνων πρωταθλήματος, εν μέσω ευρωπαϊκών υποχρεώσεων, δεν είναι απλή υπόθεση. Για παράδειγμα, το Σάββατο, η Ατλέτικο έχασε εκτός έδρας από τη Μαγιόρκα και η εντυπωσιακή με την Μπάγερν, Βιγιαρεάλ, έμεινε στο 1-1 εντός έδρας κόντρα στην Μπιλμπάο.

Αν μάλιστα, προσθέσουμε σε όλα τα παραπάνω και το γεγονός ότι ο Γκλάζνερ αποφεύγει το ροτέισον και παίζει σχεδόν σταθερά με τους ίδιους 11, καταλαβαίνετε πως υπάρχει σοβαρό ερωτηματικό απόψε για τη φρεσκάδα των "αετών". Με το διπλό λοιπόν να βρίσκεται σε τιμές τριπλασιασμού, αξίζει να πάρουμε το ρίσκο.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Άιντραχτ Φρανκφούρτης – Φράιμπουργκ: 2 (απόδοση 3.00), 18:30
TAGS TIPS ΖΑΧΑΡΑΚΗΣ TIPSTERS ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ