BETMARKET TIPS

Προγνωστικά Στοιχήματος: Προκαλούν Μπαρτσελόνα και Μουρίνιο

Ο Ραφαέλ Σάντος Μπορέ της Άιντραχτ Φρανκφούρτης κόντρα στον Σέρχιο Μπουσκέτς της Μπαρτσελόνα σε αναμέτρηση στο Europa League
Ο Ραφαέλ Σάντος Μπορέ της Άιντραχτ Φρανκφούρτης κόντρα στον Σέρχιο Μπουσκέτς της Μπαρτσελόνα © 2022 MICHAEL PROBST/ASSOCIATED PRESS

Στην Ελλάδα το ματς του ΠΑΟΚ αναβλήθηκε, σε Γερμανία και Νορβηγία όμως Άιντραχτ και Μπόντο παίζουν κανονικά στα πρωταθλήματά τους, πριν τα ταξίδια τους σε Βαρκελώνη και Ρώμη. To BetMarket.gr αναλύει και προτείνει!

Είναι συνήθης πρακτική των παικτών του στοιχήματος σε τέτοια κουπόνια "σάντουιτς" σε ευρωπαϊκά παιχνίδια να αναζητούν την κόντρα των ομάδων που μετέχουν στις διεθνείς διοργανώσεις. Πόσω μάλλον τώρα, που οι φιλοδοξίες είναι ιδιαίτερα αυξημένες, στο τελικό σπριντ προς το τρόπαιο και με ραντεβού με σπουδαία ονόματα.

Μια τέτοια ομάδα είναι η Άιντραχτ Φρανκφούρτης. Ανοιχτή η υπόθεση πρόκριση, 1-1 την Πέμπτη με τη Μπαρτσελόνα εντός έδρας και σε τέσσερα εικοσιτετράωρα το μεγάλο ραντεβού στο Καμπ Νόου για τη ρεβάνς. Η Άιντραχτ δεν είναι μια ομάδα συνηθισμένη σε τέτοια παιχνίδια και ανήκει στο γκρουπ εκείνων που μοιάζει πιθανό να παρασυρθεί το μυαλό της και να… ταξιδεύει ήδη στη Βαρκελώνη.

Επίσης, είναι μια ομάδα που δεν ανοίγει πολύ το rotation και πολλοί από τους ποδοσφαιριστές της που καταθέσαν μπόλικα αποθέματα ενέργειας τρία βράδια πριν, θα βρεθούν ξανά στο γήπεδο για να υποδεχτούν τη Φράιμπουργκ (18:30 NOVASPORTS 3, LIVE από το SPORT24) σήμερα το απόγευμα.

Μια από τις ευχάριστες εκπλήξεις στη φετινή Bundesliga. Η Φράιμπουργκ κοιτάζει μέχρι και σε θέσεις Champios League, ούσα αυτή τη στιγμή στην 5η θέση, μόλις ένα τρίποντο πίσω από τη Λειψία.

Σφιχτή ομάδα, η καλύτερη εκτός έδρας άμυνα στη Γερμανία, θα βγάλει το λάδι της Άιντραχτ και μπορεί να πάρει αποτέλεσμα.

Προγνωστικά στοιχήματος: Ο Μουρίνιο "μαγνητίζει" τη σκέψη

Δύο ομάδες κέρδισαν τις εντυπώσεις του ποδοσφαιρικού κοινού τη φετινή ευρωπαϊκή χρονιά. Η μια φυσικά ήταν η Σερίφ από τη Μολδαβία, με τη μαγική πορεία στο Champios League. Η άλλη η Μπόντο Γκλιμτ, με το φανταστικό ποδόσφαιρο που παίζει και την έχει οδηγήσει στην οκτάδα τουEuropa Conference League.

Ένα βήμα πριν την είσοδο στην τετράδα, με υπέρ της το 2-1 από το ματς στη Νορβηγία, πηγαίνει την Πέμπτη στη ρεβάνς με τη Ρόμα. Ένα ματς στο Ολίμπικο, απέναντι στον "πολύ" Ζοσέ Μουρίνιο, με έπαθλο μια θέση σε ημιτελικό ευρωπαϊκής διοργάνωσης είναι απολύτως λογικό να αποτελεί κύρια (ίσως και μοναδική) σκέψη στο μυαλό των παικτών της Μπόντο.

Το ταξίδι στο Νότο για το σημερινό με τη Σάντεφιορντ είναι λογικό να έχει μικρότερη σημασία. Με τη γηπεδούχο να είναι φανταστική στην πρεμιέρα, κερδίζοντας 1-3 στην έδρα της Χάουγκεσουντ, μπορεί κάποιος να ρισκάρει στον καλοπληρωμένο άσο.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Aϊντραχτ Φρανκφούρτης - Φράιμπουργκ: 2dnb (απόδοση 1.98), 18:30
  • Σάντεφιορντ - Μπόντο: 1Χ (απόδοση 2.18), 19:00

Για στοιχηματικές αναλύσεις που δεν θα βρεις αλλού, καθημερινά προγνωστικά, και όλες τις εξελίξεις για τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες στην Ελλάδα, επισκέψου καθημερινά το BetMarket.gr!

TAGS BETMARKET TIPS ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ