TIPS ΖΑΧΑΡΑΚΗΣ

Προγνωστικά στοιχήματος: Δυάδα με γκολ στο 2.83 από Europa και Conference League

Ο Μάρκο Ρόις της Ντόρτμουντ πανηγυρίζει γκολ που σημείωσε κόντρα στη Μάιντς για την Bundesliga 2021-2022 στο "Σίγκναλ Ιντούνα Παρκ", Ντόρτμουντ | Σάββατο 16 Οκτωβρίου 2021
Ο Μάρκο Ρόις της Ντόρτμουντ πανηγυρίζει γκολ που σημείωσε κόντρα στη Μάιντς για την Bundesliga 2021-2022 στο "Σίγκναλ Ιντούνα Παρκ", Ντόρτμουντ | Σάββατο 16 Οκτωβρίου 2021 © 2021 MARTIN MEISSNER/ASSOCIATED PRESS

Με επίκεντρο τα δύο παιχνίδια των Σκωτσέζικων ομάδων σε Europa League και Conference League, βγαίνει μία δυάδα σε αποδόσεις που αγγίζει τον τριπλασιασμό.

Η Ρέιντζερς έκανε τη μεγάλη έκπληξη στο πρώτο παιχνίδι κερδίζοντας με 4-2 με την Ντόρτμουντ και τώρα καλείται στο Ibrox (22:00 Cosmote Sport 5HD, Live από το SPORT24), να ολοκληρώσει ό,τι άρχισε στη Βεστφαλία για να προκριθεί στους 16 του Europa League. Οι μπουκ θεωρούν πλέον τους Σκωτσέζους καθαρό φαβορί για την πρόκριση, σε αποδόσεις λίγο πάνω από το 1.30, ωστόσο στο σετ του ματς, φαβορί είναι το διπλό στο 1.70.

Ρέιντζερς - Ντόρτμουντ: Προγνωστικά και Ανάλυση

Η Ντόρτμουντ ταξίδεψε χωρίς τον Χάλαντ στη Γλασκώβη, αλλά με φτιαγμένη την ψυχολογία της, αφού την Κυριακή διέσυρε με 6-0 την Γκλάντμπαχ, στο παραδοσιακό ντέρμπι των Μπορούσια. Εδώ και έξι ματς, η ομάδα του Μάρκο Ρόζε το πάει διαδοχικά ήττα-νίκη. Γενικά, οι "κιτρινόμαυροι" στερούνται σταθερότητας και είναι ικανοί για το καλύτερο και το χειρότερο.

Αυτό που μένει πάντα σταθερό στα ματς της Ντόρτμουντ είναι τα γκολ. Οι Βεστφαλοί, είτε παίζει ο Χάλαντ, είτε όχι, σκοράρουν με συνέπεια και με μεγάλη ευκολία. Είναι χαρακτηριστικό πως μετρούν δέκα διαδοχικά Over 2,5 και 17 στα τελευταία 18 παιχνίδια της ανεξαρτήτως διοργάνωσης.

Από τη στιγμή που η Ντόρτμουντ χρειάζεται μίνιμουμ νίκη με δύο γκολ στη Σκωτία, για να οδηγήσει το ματς στην παράταση, είναι σίγουρο πως θα πάρει ρίσκα και θα παίξει ανοιχτά. Αυτό σημαίνει ότι αυξάνονται οι πιθανότητες για ένα γεμάτο ματς, αφού θα αφήσει κενά πίσω. Μπροστά βέβαια, έχει την ποιότητα μπροστά να βρει παραπάνω από ένα γκολ με τους Μάλεν, Ρόις, Μπραντ και Μπέλινγκχαμ. Σε τιμές άνω του 1.70 το combo Goal/Goal και Over 2,5.

Μπόντο Γκλιμτ - Σέλτικ: Προγνωστικά και Ανάλυση

Παρόμοιο σκηνικό αναμένεται και στη Νορβηγία, εκεί όπου η Μπόντο Γκλιμτ φιλοξενεί τη Σέλτικ (19:45 Live από το SPORT24) για τα πλέι οφ του Conference League. Υπενθυμίζεται, ότι στο πρώτο παιχνίδι, οι πρωταθλητές Νορβηγίας επικράτησαν με 3-1 μέσα στο Celtic Park και πήραν ξεκάθαρο προβάδισμα πρόκρισης.

Η Σέλτικ είναι με την πλάτη στον τοίχο, ωστόσο θα παίξει ένα τελευταίο χαρτί στον ευρωπαϊκό βορρά. Η ομάδα του Ποστέκογλου είναι σε καλή φόρμα και στα τελευταία 11 παιχνίδια της δεν κέρδισε μόνο την Μπόντο. Γενικά, σκοράρει με ευχέρεια και το επιβεβαίωσε αυτό την περασμένη Κυριακή, όπου επικράτησε με 3-2 της Νταντί με χατ τρικ του φορμαρισμένου Γιακουμάκη.

Με τον Κρητικό φορ, αιχμή του δόρατος, οι Σκωτσέζοι θα πρέπει να κυνηγήσουν νίκη με δύο γκολ διαφορά, άρα υπάρχουν και εδώ προϋποθέσεις για ανοιχτό ματς. Η Μπόντο, όπως έδειξε και την προηγούμενη Πέμπτη, είναι κυνική ομάδα και δεν συγχωρεί τα λάθη.

Άλλωστε, στη φετινή της πορεία στο Conference League, σκόραρε στα 12 από τα 13 παιχνίδια της, έχοντας φυσικά ως highlight τα δύο αποτελέσματα με τη Ρόμα στον όμιλο, το εκκωφαντικό 6-1 εντός έδρας και το 2-2 στο Ολίμπικο. Στο 1.65 το combo σε αυτό το παιχνίδι.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Μπόντο Γκλιμτ – Σέλτικ: Goal/Goal και Over 2,5 (απόδοση 1.65), 19:45
  • Ρέιντζερς – Ντόρτμουντ: Goal/Goal και Over 2,5 (απόδοση 1.72), 22:00
TAGS TIPS ΖΑΧΑΡΑΚΗΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ TIPSTERS ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ OVER 2.5 ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ