ΑΛΛΑΓΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ

Σοσιεδάδ - Λειψία: Γύρισε φαβορί το διπλό, μπορούν την πρόκριση οι "ταύροι"

Οι άσοι της Λειψίας, Ντάνι Όλμο και Γιουσούφ Πόουλσεν πανηγυρίζουν το έκτο γκολ κόντρα στη Χέρτα σε παιχνίδι της Bundesliga
Οι άσοι της Λειψίας, Ντάνι Όλμο και Γιουσούφ Πόουλσεν πανηγυρίζουν το έκτο γκολ κόντρα στη Χέρτα Ⓒ 2022 MICHAEL SOHN/ASSOCIATED PRESS

Το διπλό της Λειψίας έχει πιεστεί σημαντικά, με την τάση της αγοράς να στρέφεται προς το διπλό των "ταύρων" κόντρα στη Σοσιεδάδ.

Πολύ σπουδαίες συναντήσεις περιλαμβάνει το πρόγραμμα του Europa League απόψε. Πέρα από το μεγάλο ματς του Ολυμπιακού με την Αταλάντα και τα παιχνίδια της Νάπολι με την Μπαρτσελόνα και της Λάτσιο με την Πόρτο, πολύ ανταγωνιστική αναμέτρηση αναμένεται και στο Σαν Σεμπαστιάν, ανάμεσα στη Σοσιεδάδ και τη Λειψία (19:45 Cosmote Sport 9HD, Live από το SPORT24).

Υπενθυμίζεται ότι το πρώτο παιχνίδι στη Σαξονία, έληξε ισόπαλο 2-2. Οι Βάσκοι προηγήθηκαν δύο φορές (8', 64' πέναλτι), ωστόσο η Λειψία ισοφάρισε ισάριθμες (30', 82' πέναλτι) και στις καθυστερήσεις είχε κλασική ευκαιρία για την ανατροπή.

Στον επαναληπτικό, παρατηρείται έντονη πίεση στις τιμές του διπλού. Στο συγκεκριμένο παιχνίδι έχουμε τη μεγαλύτερη μεταβολή από το πρόγραμμα του Europa League, αφού η νίκη της Λειψίας από το 2.90-3.00 έχει πλέον περάσει σε τιμές φαβορί στο 2.45. Υπάρχει λοιπόν, μία σαφής τάση της αγοράς προς τη "μετοχή" των "ταύρων".

Σοσιεδάδ - Λειψία: Προγνωστικά και Ανάλυση

Αυτό μάλιστα συμβαίνει, παρότι μπήκαν στην αποστολή της Σοσιεδάδ οι πολύτιμοι Ισακ και Γιανουζάι, ωστόσο είναι αβέβαιο αν θα είναι απόλυτα έτοιμοι για να ξεκινήσουν στο αρχικό σχήμα. Με δεδομένο μάλιστα ότι τέθηκε νοκ άουτ ο Μίκελ Μερίνο, τότε είναι αρκετά πιθανό, η 11αδα της Σοσιεδάδ να έχει μείον τρεις βασικούς.

Σημειώνεται, ότι στο πρώτο παιχνίδι, η Σοσιεδάδ αγωνίστηκε πολύ συντηρητικά, αφού ο Αλγκουαθίλ επέλεξε να παίξει με τρεις στόπερ. Ο τεχνικός της Λειψίας, Ντομένικο Τεντέσκο στις δηλώσεις του πριν τη ρεβάνς, είπε πως περιμένει από τους Βάσκους να επιστρέψουν στο πιο γνώριμο σε αυτούς 4-3-3.

Ο Αλγκουαθίλ ωστόσο, καταλαβαίνει ότι η ομάδα του δεν βρίσκεται στο καλύτερο δυνατό φεγγάρι και πιθανότατα θα προσπαθήσει να την προστατεύσει. Μόλις την προηγούμενη Κυριακή, η Σοσιεδάδ γνώρισε βαριά ήττα με 4-0 στο ντέρμπι των Βάσκων με την Μπιλμπάο, ενώ στις αρχές του Φεβρουαρίου είχε χάσει με το ίδιο σκορ και από την Μπέτις στο κύπελλο.

Στα τελευταία έξι παιχνίδια της, έχει κερδίσει μόνο τη Γρανάδα και έχει μείνει άσφαιρη τέσσερις φορές. Στον αντίποδα, η Λειψία βρίσκεται στο πικ της φόρμας της με ρεκόρ 6-1-1 μέσα στο 2022 και μοναδική ήττα από την Μπάγερν στο Μόναχο.

Ο Κρίστοφερ Ενκουνκού κάνει εκπληκτικά πράγματα με πέντε γκολ στα τέσσερα προηγούμενα ματς. Ο Ντάνι Όλμο έχει ανεβάσει στροφές και την Κυριακή στο Βερολίνο ήταν σπουδαίος με δύο ασίστ και ένα γκολ, μπαίνοντας αλλαγή στο 60'. Ο Αντρέ Σίλβα, που ήταν αγνώριστος στο πρώτο μισό της σεζόν, έχει βρει την επαφή του με τα δίχτυα μετά την αλλαγή προπονητή και γενικά, η Λειψία έχει τους περισσότερους παίκτες της σε άριστη φόρμα, ούσα μάλιστα πλήρης.

Υπό αυτήν την οπτική, μοιάζει λογική η πτώση της απόδοσης του διπλού, διότι η Λειψία φαίνεται πως αυτήν την περίοδο έχει περισσότερες λύσεις και πιο πολλές δυνάμεις. Συνεπώς έχει και το προβάδισμα για την πρόκριση, σε απόδοση 1.80.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Σοσιεδάδ – Λειψία: Πρόκριση Λειψία (απόδοση 1.80), 19:45
TAGS ΑΛΛΑΓΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ