TOTAL BETTING

Η πρόταση της ημέρας από το Match Money: Δυάδα του 5.80

Ο Πιερ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ στο παιχνίδι της Μπαρτσελόνα με τη Νάπολι για το Europa League στο Καμπ Νου
Ο Πιερ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ στο παιχνίδι της Μπαρτσελόνα με τη Νάπολι για το Europa League Ⓒ 2022 JOAN MONFORT/ASSOCIATED PRESS

Το Match Money διαβάζει το πρόγραμμα της Πέμπτης και ποντάρει σε δύο παιχνίδια από το Europa League.

Το Europa League δείχνει ότι έχει μεγαλύτερο στοιχηματικό ενδιαφέρον στο σημερινό πρόγραμμα σε σύγκριση με το Conference League.

Σπουδαίος επαναληπτικός το Νάπολι – Μπαρτσελόνα (22:00 Cosmote Sport 4HD, Live από το SPORT24), ιδίως μετά το 1-1 της Βαρκελώνης, το οποίο αφήνει ανοικτούς λογαριασμούς. Η Μπαρτσελόνα είναι μεταμορφωμένη με τον Τσάβι στον πάγκο. Δικαιούνταν πολλά περισσότερα από το 1-1 του Καμπ Νου, με τα xGoals να είναι 2,14-0,94 και τη Νάπολι να έχει μόλις τέσσερις τελικές, ενώ στο τελευταίο της στο πρωτάθλημα πάτησε τη Βαλένθια επικρατώντας με 4-1 (3-0 στο ημίχρονο).

Διαβάστε εδώ το στοιχηματικό ρεπορτάζ του αγώνα

Η Νάπολι εξακολουθεί να έχει απουσίες. Τη Δευτέρα στη Serie A κόντρα στην Κάλιαρι ήταν και πάλι «λίγη» (με σημαντικό επιθετικό πρόβλημα και πάλι) και είναι προφανές ότι πλέον έχει μαζέψει αρκετή κούραση, αφού ο Σπαλέτι έχει περιορισμένες λύσεις για ροτέισον. Το διπλό γύρισε φαβορί, έστω και οριακό. Όμως παραμένει αποδεκτό 2.70.

Λάτσιο - Πόρτο: Προγνωστικά και Ανάλυση

Λόγω του κοντού ρόστερ, του μικρού –αναγκαστικά- ροτέισον, αλλά και τη διαφορά εμπειρίας/ποιότητας θα συζητήσουμε και το διπλό στο Λάτσιο – Πόρτο (19:45 Cosmote Sport 8HD, Live από το SPORT24).

Η Λάτσιο είναι ταλαιπωρημένη από τις απουσίες και μάλλον από τύχη έμεινε στο κόλπο της πρόκρισης στο πρώτο ματς, ιδίως στο β’ ημίχρονο της Πορτογαλίας ήταν κακή.

Διαβάστε εδώ το στοιχηματικό ρεπορτάζ του αγώνα

Θα έχει σε ένα ακόμη ματς απουσίες, ενώ παρότι βρίσκονται στην αποστολή Ιμόμπιλε και Ατσέρμπι δεν είναι 100% έτοιμοι και σίγουρα ο κορονοϊός θα έχει βγάλει τον πρώτο εκτός ρυθμού. Στο 2,15 το DNB της Πόρτο, η οποία φυσικά περνά και με ισοπαλία και ως εκ τούτου χρειαζόμαστε και την κάλυψη.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Λάτσιο - Πόρτο: 2 DNB (απόδοση: 2.15), 19:45
  • Νάπολι – Μπαρτσελόνα: 2 (απόδοση: 2.70), 22:00

ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΤΣ της ημέρας, από την Premier League και την Bundesliga μέχρι τα πρωταθλήματα της Χιλής και της Κίνας, με αναλύσεις, τελευταία νέα, κλίμα στα αποδυτήρια, πιθανές 11άδες και προτάσεις για κάθε γούστο, κάντε κλικ στο www.matchmoney.com.gr.

TAGS TOTAL BETTING ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ