BIG GAMES BET

Ολυμπιακός - Αταλάντα: Προγνωστικά και ανάλυση - Υπάρχει πίστη

Ο Μανωλάς σε αναμέτρηση κόντρα στην Αταλάντα στο Europa League
Ο Μανωλάς INTIME

Ο Ολυμπιακός φιλοξενεί την Αταλάντα στη ρεβάνς του 2-1 του Μπέργκαμο έχοντας πίστη για την ανατροπή της κατάστασης. Ποντάρισμα στο 2.29.

Ο Ολυμπιακός ζει κάποιο είδος deja vu στο Φάληρο. Πριν 3,5 χρόνια, σε φάση ομίλων βέβαια, κλήθηκε να αντιμετωπίσει τη Μίλαν, εντός έδρας και έπρεπε να την κερδίσει με δύο γκολ διαφορά, τότε τα κατάφερε και οι παίκτες του Μαρτίνς θέλουν να επαναλάβουν κάτι αντίστοιχο και απόψε (19:45 COSMOTE SPORT 3 HD, Live από το SPORT24), αυτή τη φορά απέναντι στην Αταλάντα.

Ολυμπιακός - Αταλάντα: Προγνωστικά και ανάλυση

Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε ιδανικά το ματς στο Μπέργκαμο, μπήκε αποφασιστικά και δυνατά και με τον Τικίνιο κατάφερε να προηγηθεί στο 16’. Απέδειξε πως η Αταλάντα δεν είναι άτρωτη και τα ευρωπαϊκά ματς είναι μια διαφορετική ιστορία για τους Πειραιώτες. Στη συνέχεια όμως οι παίκτες του Μαρτίνς οπισθοχώρησαν και μέσα σε τρία λεπτά μετά την ανάπαυλα, στο 61’ και στο 63’ δέχτηκαν δύο πανομοιότυπα γκολ από τον στόπερ Τζιμσίτι μετά από εκτελέσεις κόρνερ.

Μπορεί πλέον ο Ολυμπιακός να είναι με την πλάτη στον τοίχο και να κυνηγάει νίκη με δύο γκολ διαφορά, αφού ο κανονισμός του εκτός έδρας τέρματος δεν ισχύει, αλλά επικρατεί αισιοδοξία και πίστη πως όλοι θα τα δώσουν όλα απόψε και θα κάνουν το καλύτερο δυνατό για να έρθει η πρόκριση. Στο πρωτάθλημα κέρδισε έστω και δύσκολα, δίχως να εντυπωσιάσει τον Βόλο εκτός έδρας με 1-0, ύστερα από γκολ του Βαλμπουενά στο 81’. Ξεπέρασε τις ενοχλήσεις ο Εμβιλά. Επιστρέφει και ο Γκάρι Ροντρίγκες. Ο Μαρτίνς προσανατολίζεται σε σχήμα 3-4-3, με τους Βατσλίκ, Μανωλά, Παπασταθόπουλο, Σισέ, Λαλά, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Μ. Καμαρά, Α. Καμαρά, Μασούρα και Τικίνιο. Θέση στην ενδεκάδα διεκδικεί και ο Ονιεκουρού.

Μόλις μια νίκη μετράει η Αταλάντα στα επτά τελευταία παιχνίδια της ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης. Το σύνολο του Γκασπερίνι τρέχει ρεκόρ 1-3-3. Αυτή είναι η νίκη ίσως όμως και η πιο κομβική. Αυτή της προηγούμενης εβδομάδας κόντρα στον Ολυμπιακό. Στο πρωτάθλημα προέρχεται από εκτός έδρας ήττα στη Φλωρεντία με 1-0, την πρώτη για φέτος στο πρωτάθλημα. Δεν εντυπωσίασε, έβγαλε θέματα στην άμυνα, ισοφάρισε, αλλά το γκολ δεν μέτρησε, ενώ από το παιχνίδι αποβλήθηκε ο Γκασπερίνι. Πολλά τα νεύρα και τα παράπονα για τη διαιτησία, δεν έκανε μάλιστα δηλώσεις κανένας ως ένδειξη διαμαρτυρίας. Πάγια εκτός οι επιθετικοί Μουριέλ και Σαπάτα. Εκτός επίσης ο στόπερ Παλομίνο και Μίραντσουκ. Me 3-4-3 θα πάει στο ματς ο Γκασπερίνι και αναγκαστικά χωρίς φορ να πατάει περιοχή. Μούσο, Τολόι, Τζιμσίτι, Ντεμιράλ, Μέλε, Ντε Ρόον (Πεσίνα), Φρόιλερ, Πετζέλα, Κοοπμέινερς (Πάσαλιτς), Μπογκά, Πάσαλιτς (Μαλινόφσκι).

Προγνωστικά στοιχήματος

Το έργο του Ολυμπιακού σαφώς και δεν είναι εύκολο, αλλά η Αταλάντα έχει κομβικές απουσίες, έδειξε τρωτή στο πρώτο ματς, δεν είναι στα καλύτερά της. Ο Ολυμπιακός καλείται να ανεβάσει τις στροφές, έτσι και αλλιώς στο Φάληρο παραδοσιακά βγάζει καλύτερη εικόνα στο χορτάρι στα ευρωπαϊκά ματς. Έχει πιο βαριά φανέλα ο Ολυμπιακός. Δεν είναι τόσο φαβορί όσο λένε οι αποδόσεις η Αταλάντα. Στο 2.29 το combo 1X και over 1,5, έχει ενδιαφέρον.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Ολυμπιακός - Αταλάντα: 1Χ & over 1,5 (απόδοση 2.29), 19:45
TAGS BIG GAMES BET ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ EUROPA LEAGUE ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ