BIG GAMES BET

ΠΑΟΚ - Μίντιλαντ: Προγνωστικά και ανάλυση - Προτίμηση στα γκολ

Ο Ζίβκοβιτς κόντρα στον Εβάντερ σε ματς για το Europa Conference League και σε αναμέτρηση Μίντιλαντ - ΠΑΟΚ
Ο Ζίβκοβιτς κόντρα στον Εβάντερ INTIME

Ο ΠΑΟΚ με τη δύναμη του κόσμου του καλείται να ανατρέψει τα δεδομένα απέναντι στη Μίντιλαντ. Ποντάρισμα στο 1.96

Δεν μπόρεσε να κάνει πολλά πράγματα στη Δανία ο ΠΑΟΚ κόντρα στη Μίντιλαντ. Γνώρισε την ήττα με 1-0 και τώρα τρέχει. Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου καλείται απόψε (22:00 COSMOTE SPORT 2 , LIVE από το SPORT24 ) να βγάλει καλύτερο αγωνιστικο προφίλ και να ανατρέψει την κατάσταση.

ΠΑΟΚ - Μίντιλαντ: Προγνωστικά και ανάλυση

Το σκορ του πρώτου αγώνα καταδεικνύει μια ισορροπία στο παιχνίδι, ωστόσο αυτό που προκύπτει από το 1-0 της Δανίας είναι πως η Μίντιλαντ ήταν ελαφρώς πιο δραστήρια, ενώ ο ΠΑΟΚ έπαιξε διστακτικά και αρκετά φλύαρα. Ελάχιστες οι καλές στιγμές του στο ματς. Το 1-0 του πρώτου αγώνα όμως δεν τον ξεγράφει, θα πρέπει όμως να αλλάξει αγωνιστικό στυλ. Θέληση και πίστη υπάρχει, ενώ στο γήπεδο της Τούμπας θα βρεθούν 14 χιλιάδες φίλοι του Δικεφάλου γι ανα σπρώξουντ ο σύνολο του Ραζβάν Λουτσέσκου. Στο πρωτάθλημα προέρχεται από 0-0 με τον Άρη στο τοπικό ντέρμπι σ’ ένα αρκετά ισορροπημένο ματς δίχως πολλά πολλά. Δεν άξιζε και πολλά, ίσα ίσα έδειξε να τρέχει το μυαλό στο αποψινό παιχνίδι και σε κάποιες περιπτώσεις πιέστηκε κιόλας. Πρόβλημα της στιγμής με τον Άκπομ.

Ο Λουτσέσκου θα χρησιμοποιήσει τον Τσόλακ στη θέση του, τον οποίο τον εμπιστεύεται για αυτό το κρίσιμο τεστ. Από εκεί και πέρα επιστρέφει ο Μιχαηλίδης. Πολύ κομβική και η επιστροφή του Κούρτιτς, η απουσία του οποίου είναι εμφανής όταν δεν αγωνίζεται. Εκτός και ο Μουργκ. Με 4-2-3-1 κατά πάσα πιθανότητα θα πάει ο Ρουμάνος τεχνικός και τους Πασχαλάκη, Λύρατζη, Ίνγκασον, Κρέσπο, Βεϊρίνια (Σίντκλεϊ), Τσιγγάρας, Κούρτιτς, Ζίβκοβιτς, Μπίσεσβαρ (Μίτριτσα), Αουγκούστο, Τσόλακ.

Δεδομένα η Μίντιλαντ δεν εντυπωσίασε με το αγωνιστικό προφίλ της, αλλά έκανε αυτό που έπρεπε. Έπαιξε τόσο όσο και το σημαντικότερο ήταν πως εγκλώβισε τον ΠΑΟΚ στο στυλ της. Απέκτησε έτσι σημαντικό ηθικό για τη ρεβάνς. Στο πρωτάθλημα τα πήγε όμως πολύ στραβά στην πρεμιέρα του 2022. Έχασε εντός έδρας 2-0 από την Ολμποργκ, χωρίς να πιάσει καλή απόδοση και δεχόμενη από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο (28’ και 56’), απείχε από τα στάνταρ της, έπεσε από την κορυφή και έχει απόσταση ενός βαθμού από την πρωτοπόρο Κοπεγχάγη.

Δικαιολογημένος ο προβληματισμός, αφού η ομάδα δεν είχε διάρκεια και μετά το δεύτερο γκολ πίεσε πολύ περισσότερο. Δεν ταξίδεψε με την ομάδα ο βασικός αμυντικός Ντάλσγκορντ λόγω της γέννησης του παιδιού του, ενδέχεται να πετάξει μόνος του πάντως για το αποψινό ματς. Με 3-4-3 λογικά θα πάει στο ματς ο Χένρικσεν με τους Όλαφσον – Παουλίνιο, Σβιατσένκο, Ζουνίνιο, Αντερσον, Εβάντερ, Ονιεντίκα, Ντιρ, Ισακσεν, Σίστο, Μπρουμάδο.

Προγνωστικά στοιχήματος

Ο ΠΑΟΚ θα έχει τη δύναμη του κόσμου, διαθέσιμο τον Κούρτιτς και καλείται να παρουσιάσει κάτι καλύτερο απόψε. Η Μίντιλαντ είναι επικίνδυνη και απρόβλεπτη ομάδα, τακτικά θα βάλει ζόρια ο Χένρικσεν στον Λουτσέσκου. Υστερεί όμως σε εμπειρία η δανέζικη ομάδα, ποιοτικά οι διαφορές δεν είναι μεγάλες. Ο ΠΑΟΚ όμως προβληματίζει σε πολλά εντός έδρας ματς φέτος, αλλά η αντίπαλος δεν τρομάζει. Οριακές οι αποδόσεις, θα θέλαμε πιο ψηλά τον άσο. Αξίζει το ρίσκο στο Goal/Goal που κυκλοφορεί σε τιμές αουτσάιντερ και γυροφέρνει στον διπλασιασμό.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • ΠΑΟΚ - Μίντιλαντ: Goal/Goal (απόδοση 1.96), 22:00
TAGS BIG GAMES BET ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ