ΣΤΙΒΟΣ

Κόντρα έχει ξεσπάσει ανάμεσα στην IAAF και τις βρετανικές αρχές για τη μετά-Αγώνων 2012 χρησιμοποίηση του Ολυμπιακού σταδίου

Κόντρα έχει ξεσπάσει ανάμεσα στην IAAF και τις βρετανικές αρχές για τη μετά-Αγώνων 2012 χρησιμοποίηση του Ολυμπιακού σταδίου
Στάδιο-Λονδίνο

Aκόμη δεν το χτίσανε και τσακώνονται για το ποιός θα το πάρει στα χέρια του. Ακόμη δεν έχουν μπει τα πρώτα... μπετά στο κεντρικό στάδιο που θα φιλοξενήσει τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2012 στο Λονδίνο και οι δύο... βασιλιάδες του αθλητισμού, ο στίβος και το ποδόσφαιρο το διεκδικούν.

Ο υπουργός αθλητισμού της χώρας Ρίτσαρντ Κάμπορν άφησε να εννοηθεί ότι το στάδιο θα χρησιμοποιηθεί για... ποδοσφαιρικούς σκοπούς και συγκεκριμένα ως νέο σπίτι της Γουέστ Χαμ. Το άκουσαν αυτό στην IAAF και πήραν τα μέτρα τους... νωρίς νωρίς.

Ο αντιπρόεδρος της Διεθνούς ομοσπονδίας, Άρνε Λούνγκβιστ σε δηλώσεις του στην εφημερίδα "Mail on Sunday" τόνισε " είχα την εντύπωση ότι θα είχαμε ένα στάδιο, όχι γήπεδο μετά τους Αγώνες. Το θεώρησα υπόσχεση".

Η οργανωτική επιτροπή του "Λονδίνο 2012" έχουν πει ότι το χωρητικότητας 80.000 θέσεων στάδιο στο Ανατολικό Λονδίνο θα χρησιμοποιείται για αγώνες στίβου, η χωρητικότητα του όμως θα μειωθεί στις 25.000. Θέλουν βέβαια στο στάδιο να... βολεύονται και τα υπόλοιπα αθλήματα, όμως να προηγείται πάντα ο στίβος.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ