ΣΤΙΒΟΣ

Η μητέρα του Χονδροκούκη στο Sport24.gr

Η μητέρα του Χονδροκούκη στο Sport24.gr

Η κ.Νίκη Χονδροκούκη μοιράστηκε με το Sport24.gr τη χαρά της για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο ύψος από τον γιο της, τον Δημήτρη στο παγκόσμιο πρωτάθλημα.

Ο Τούρκος σκηνοθέτης σπάνια έδινε πλάνα από τον τελικό του ύψους στο παγκόσμιο πρωτάθλημα της Κωνσταντινούπολης.

Ευτυχώς έδειξε τουλάχιστον το άλμα νίκης, όπως αποδείχθηκε, του Δημήτρη Χονδροκούκη στα 2,33μ. που έφερε τον 23χρονο αθλητή στο πρώτο σκαλί του βάθρου.

Το Sport24.gr επικοινώνησε με τη μητέρα του παγκόσμιου πρωταθλητή πλέον, κ. Χονδροκούκη, η οποία περιέγραψε πως είδε το μεγάλο τελικό.

" Έζησα τον τελικό με μεγάλη αγωνία. Με εξέπληξε η επίδοση του Δημήτρη. Ήταν ψύχραιμος κι όμως δεν περίμενα ότι θα έπαιρνε το χρυσό μετάλλιο. Ο Δημήτρης δίνει πάντα τον καλύτερο εαυτό του στους αγώνες. Ζήσαμε τη χαρά και την έκπληξη σήμερα (11/3)".

Η κ.Χονδροκούκη, καθηγήτρια φυσικής αγωγής στο σχολείο, συμπλήρωσε πως " το ταλέντο του Δημήτρη είναι έμφυτο. Δούλεψε για να εξελιχθεί σε καλό αθλητή. Παρατηρώ πως τον τελευταίο χρόνο έχει ωριμάσει και ως προσωπικότητα. Δεν έχει άγχος στους αγώνες. Ένας από τους λόγους που επιτυγχάνει στις διοργανώσεις που συμμετέχει, είναι γιατί διαθέτει ψυχραιμία και αυτοπεποίθηση την ώρα του αγώνα".

Η ίδια και ο σύζυγος της, Κυριάκος, παλιός πρωταθλητής του ύψους και νυν προπονητής του Δημήτρη, έστρεψαν από νωρίς τα δύο παιδιά τους, ένα αγόρι και ένα κορίτσι στον αθλητισμό.

" Ο Δημήτρης μετά το μπάσκετ, ασχολήθηκε με το στίβο. Από μικρός του άρεσε ο αθλητισμός και ήθελε να ξεχωρίζει. Ήταν πάντα αρκετά δραστήριος με τα θαλάσσια σπορ που έκανε, τις αναρριχήσεις, με ό,τι πραγματικά ασχολήθηκε", κατέληξε η κ.Χονδροκούκη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ