ΣΤΙΒΟΣ

Βεντίκος: "Δάκρυσα για τη μεγάλη νίκη του Χονδροκούκη"

Βεντίκος: "Δάκρυσα για τη μεγάλη νίκη του Χονδροκούκη"

Ο ιδρυτής του τμήματος στίβου του Ολυμπιακού, Τάκης Βεντίκος μίλησε με περηφάνεια στο Sport24.gr για τον θρίαμβο του Δημήτρη Χονδροκούκη και προέβλεψε επιτυχίες και στο Λονδίνο.

Με ιδιαίτερη συγκίνηση παρακολούθησε ο ιδρυτής του τμήματος στίβου του Ολυμπιακού, Τάκης Βεντίκος (στη φωτό μαζί με την παλιά πρωταθλήτρια των εμποδίων, Φλώρα Ρεντούμη) τις προσπάθειες του Δημήτρη Χονδροκούκη στον τελικό του ύψους στο παγκόσμιο πρωτάθλημα της Κωνσταντινούπολης.

Η χαρά του "σερ" του ελληνικού στίβου ήταν διπλή, αφού εκτός από τον Δημήτρη που αγωνίζεται με τα χρώματα του Ολυμπιακού, υπήρξε και προπονητής του πατέρα του,του Κυριάκου.

" Θέλω να συγχαρώ τον πατέρα και τον γιο γιατί μας έκαναν περήφανος και δόξασαν την πατρίδα μας και μάλιστα μια ημέρα μετά τα γενέθλια του Ολυμπιακού μας. Δάκρυσα για τη μεγάλη νίκη του Χονδροκούκη στην Κωνσταντινούπολη, ενός νεαρού φοιτητή που γεννήθηκε και ζει στον Πειραιά", υποστήριξε ο κ.Βεντίκος σε δηλώσεις του στο Sport24.gr.

Ο κ.Βεντίκος προέβλεψε πως ο Χονδροκούκης "θα μας δοξάσει στο Λονδίνο το καλοκαίρι. Του το εύχομαι ολόψυχα" και πρόσθεσε πως " παρά τις αντιξοότητες και την οικονομική κρίση λόγω της αδιαφορίας των κυβερνητικών παραγόντων για τον ερασιτεχνικό αθλητισμό, οι Έλληνες αθλητές αξίζουν διπλά και τριπλά γιατί κατάφεραν να φτάσουν σε αυτές τις επιτυχίες", αναφερόμενος και στη συμμετοχή των Κώστα Φιλλιπίδη και Λούη Τσάτουμα στους τελικούς των αγωνισμάτων τους".

Τέλος, αναφερόμενος στον πατέρα του Χονδροκούκη και παλιό αθλητή του, είπε πως " είναι ένας άξιος άνθρωπος. Τον είχα αθλητή πρώτα στον Πειραϊκό Σύνδεσμο και μετά στον Ολυμπιακό. Μιλάμε καθημερινά για τα προβλήματα του στίβου. Είναι ένας σπουδαίος προπονητής".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ