ΣΤΗΛΕΣ

Η Μίλαν δε χορεύει σάμπα μόνο στο γήπεδο (Κακά, Πάτο, Ρονάλντο), αλλά και εκτός αυτού. Απόδειξη η 24χρονη "εκρηκτική" Βραζιλιάνα, Αλίν Ντομίνγκος, που έχει αναστατώσει το κανάλι των "ροσονέρι" (photos)!

Η Μίλαν δε χορεύει σάμπα μόνο στο γήπεδο (Κακά, Πάτο, Ρονάλντο), αλλά και εκτός αυτού. Απόδειξη η 24χρονη "εκρηκτική" Βραζιλιάνα, Αλίν Ντομίνγκος, που έχει αναστατώσει το κανάλι των "ροσονέρι" (photos)!
Μίλαν-μοντέλο

Πως αλλάζουν οι εποχές... Την δεκαετία του '50 τα σουηδικά ήταν ιδιαίτερα διαδεδομένη γλώσσα στο Μιλανέλο, με τους θρυλικούς Σκανδιναβούς Γκούναρ Γκρεν-Νιλς Λίντχολμ και Γκούναρ Νόρντχαλ να συνθέτουν την μαγική τριπλέτα Γκρε-Νο-Λι.

Τη δεκαετία του '80 ήταν η σειρά των Ολλανδών να γίνουν ιδιαίτερα αγαπητοί στην ιταλική "πρωτεύουσα της μόδας", με τους Μάρκο Φαν Μπάστεν, Ρουντ Γκούλιτ και Φρανκ Ράικαρντ να οδηγούν τους "ροσονέρι" στην κορυφή της Ιταλίας και της Ευρώπης.
Τώρα, στην πρώτη δεκαετία του νέου αιώνα φαίνεται ότι η Βραζιλία έχει την τιμητική της στην ομάδα της Μίλαν. Οκτώ συνολικά Βραζιλιάνοι είναι στο ρόστερ της πρωταθλήτριας Ευρώπης, ενώ από το ξημέρωμα του 2008 ο Κάρλο Αντσελότι φαίνεται διατεθειμένος να στηρίξει την γραμμή κρούσης στο τρίο Κα-Πα-Ρο, που δεν είναι άλλοι από τους Κακά, Πάτο και Ρονάλντο.

Ο πρώτος είναι ο κορυφαίος παίκτης για το 2007, ο δεύτερος το νέο μεγάλο αστέρι των Μιλανέζων (τέσσερα γκολ στα έξι πρώτα παιχνίδια του με τη φανέλα των Μιλανέζων) ενώ ο τρίτος δίνει αγώνα να ξεπεράσει τα προβλήματα τραυματισμού που τον ταλαιπωρούν για να βρει τον παλιό καλό εαυτό του.

Φαίνεται όμως ότι... σάμπα δεν χορεύουν μόνο στην ομάδα της Μίλαν αλλά και οι φίλαθλοι της, οι οποίοι έχουν εδώ και λίγο καιρό έναν λόγο παραπάνω να παρακολουθούν το επίσημο κανάλι της Μίλαν:

Αυτός δεν είναι άλλος από την πανέμορφη Αλίν Ντομίνγκος, το 24χρονο μοντέλο από τη Βραζιλία, η οποία από τη φετινή σεζόν είναι η παρουσιάστρια της εκπομπής "Juke-Box", του πιο δημοφιλούς προγράμματος στην επίσημη τηλεοπτική συχνότητα της Μίλαν, που προβάλλεται κάθε Δευτέρα και Τρίτη, επιτρέποντας στους συνδρομητές του να μπορούν να μπορούν να βλέπουν τα αγαπημένα τους βίντεο-κλιπ.

Το καλίγραμμο μοντέλο (για του λόγου το αληθές έχει ύψος 1.77 μ. ενώ οι διαστάσεις της είναι 88-60-92) έχει ήδη τηλεοπτική εμπειρία από τη συμμετοχή στην ιστορική αθλητική εκπομπή στη γειτονική χώρα "Buona Domenica", ενώ δεν είναι καθόλου... αλεξιπτωτίστρια στον χώρο του αθλητισμού καθώς η "στρογγυλή θεά" είναι κάτι που την ενδιέφερε από μικρή.

Το βιογραφικό της αναφέρει ότι έχει παίξει ως επιθετικός στην εθνική μοντέλων της περίφημης "Beatiful Team", ενώ στην καρδιά της είναι η Κρουζέιρο, μία από τις δύο ομάδες της πόλης στην οποία έχει γεννηθεί (Μπέλο Οριζόντε), ομάδα της οποίας έχουν φορέσει τη φανέλα τρία νυν αστέρια της Μίλαν, οι Ρονάλντο, Ντίντα και Σερζίνιο.

Η γοητευτικότατη Αλίν Ντομίνγκος πήγε στην Ιταλία σε ηλικία 20 ετών, παραδέχεται ότι η Μίλαν ήταν η ομάδα που μπήκε κατευθείαν μέσα στην καρδιά της ( "είναι η καλύτερη ομάδα στον κόσμο"), ενώ δεν κρύβει την αδυναμία που τρέφει για τον Κακά ( "ένας πρωταθλητής-πρότυπο στον αθλητισμό και στη ζωή").

Ήδη έχει "χτυπήσει" ένα τατουάζ με το σήμα στο μπράτσο της, ενώ το μόνο που δεν έχει κάνει ακόμα είναι να συνάψει... σχέση με έναν διάσημο Ιταλό άσο, όπως συνηθίζεται στη γειτονική χώρα.

Το SPORT 24 σας παρουσιάζει 24 φωτογραφίες της "εκρηκτικής" Αλίν Ντομίνγκες.
















ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ