SERIE A

Μόνο αν καταφέρει να πάρει ένα εισιτήριο για την Ευρώπη θα μπορέσει να πάρει τον Αμάουρι της Παλέρμο η Γιουβέντους

Μόνο αν καταφέρει να πάρει ένα εισιτήριο για την Ευρώπη θα μπορέσει να πάρει τον Αμάουρι της Παλέρμο η Γιουβέντους
Αμάουρι3

Σύμφωνα με τον μάνατζερ του επιθετικού της Παλέρμο Αμάουρι ο πελάτης του μπορεί να πάει στην Γιουβέντους μόνο αν αυτή καταφέρει να πάρει φέτος ένα εισιτήριο για τις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις, καθώς σε άλλη περίπτωση θα ψάξει για άλλη ομάδα.

Ο επιθετικός της Παλέρμο Αμάουρι είναι ένα από τα πιο καυτά ονόματα στην Ιταλία αυτή την στιγμή, καθώς οι εμφανίσεις του με την φανέλα των "Ροζ" είναι πολύ καλές με αποτέλεσμα πολλές ομάδες να τον παρακολουθούν.
Τα Ιταλικά μέσα αναφέρουν ότι τόσο η Μίλαν όσο και η Γιουβέντους ενδιαφέρονται για την απόκτηση του το καλοκαίρι με την “Μεγάλη Κυρία” ωστόσο να είναι πιο κοντά από τους “Ροσονέρι”, ο μάνατζερ του Αμάουρι πήρε θέση για τα δημοσιεύματα λέγοντας ότι ο πελάτης του θέλει να πάει στην Γιουβέντους μόνο αν αυτή βρει στην Ευρώπη.

" Ο πελάτης μου θέλει να αγωνιστεί στην Ευρώπη μόνο αυτό μετράει αυτή την στιγμή για εκείνον, και ναι πράγματι υπάρχει πρόταση από την Γιουβέντους και η επιθυμία του είναι να πάει εκεί, αλλά για να συμβεί αυτό θα πρέπει η Γιούβε να βρεθεί σε μια από τις πρώτες τέσσερις θέσεις όταν ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα", είπε ο Μαριάνο Γκριμαλντι.


TAGS SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ