ΣΤΗΛΕΣ

"Aντίο" Ασπρίγια με... λιμουζίνα και σμόκιν!

"Aντίο" Ασπρίγια με... λιμουζίνα και σμόκιν!
Ασπρίγια-αποχώρηση-σμόκιν

Ο 39χρονος Φ.Ασπρίγια είπε "αντίο" στους φιλάθλους, εμφανιζόμενος με λιμουζίνα και σμόκιν στο γήπεδο (vid)!

Ο 39χρονος πρώην άσος, ένας από τους μεγαλύτερους Κολομβιανούς ποδοσφαιριστές όλων των εποχών, εμφανίστηκε με... λιμουζίνα και σμόκιν στο γήπεδο "Girardot" του Μεντελίν, όπου στη συνέχεια πήρε μέρος σε φιλικό αγώνα προς τιμήν του μεταξύ πρώην αστεριών της Νασιονάλ του Μεντελίν και μίας ομάδας "φίλων" του "Τίνο".
Περισσότεροι από 15.000 φίλαθλοι βρέθηκαν στο γήπεδο για να παρακολουθήσουν την ξεχωριστή αυτή αναμέτρηση, που διεξήχθη υπό δυνατή βροχή, με τη Νασιονάλ να παίρνει τη νίκη με 3-2 χάρη σε δύο γκολ του Ούγκο Αριστιθάμπα και ένα του Ντιέγκο Οσόριο, και τους "φίλους Ασπρίγια" να έχουν για σκόρερς τους Αντόλφο Βαλέντσια και Αΐλτον.

Όσον αφορά στη λίστα των προσκεκλημένων αυτή ήταν μεγάλη, όμως στο τέλος αρκετοί απουσίασαν αναγκαστικά, όπως εξήγησε ο ίδιος ο Ασπρίγια. "Η αδερφή του Ροναλντίνιο παντρεύτηκε την ίδια μέρα με αυτή του αγώνα και έτσι δεν μπορούσε να είναι εδώ.

Ο Κρέσπο συμπληρώνει 34 χρόνια ζωής στις 5 Ιουλίου και η οικογένειά του έχει οργανώσει μία γιορτή. Ο Βερόν είναι τραυματίας, ο Μπρολίν είναι με τη σύζυγό του και δεν μπορούσε να έρθει αυτές τις ημέρες και ο Τουράμ είχε προγραμματίσει για την ίδια ημερομηνία κάτι με το ίδρυμά του.

Όμως το σημαντικό είναι πως βρίσκομαι εγώ εδώ, το παιχνίδι είναι για μένα", δήλωσε χαρακτηριστικά ο Φαουστίνο Ασπρίγια, ο οποίος είδε το φιλικό προς τιμήν του να ολοκληρώνεται με ένα εκπληκτικό θεαμά από τεχνητές φωτιές.

Να σημειωθεί πως κατά τη διάρκεια της πλούσιας καριέρας του, ο Ασπρίγια έχει φορέσει μεταξύ άλλων τις φανέλες των Πάρμα, Νιούκαστλ, Παλμέιρας και Φλουμινένσε, ενώ η τελευταία ομάδα στην οποία αγωνίστηκε ήταν η Εστουντιάντες ντε λα Πλάτα τη σεζόν 2003-04.












ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ