ΣΤΗΛΕΣ

Σταρ σε απίστευτο βίντεο-κλιπ ο Ριμπερί!

Σταρ σε απίστευτο βίντεο-κλιπ ο Ριμπερί!
Ριμπερί-Μπάγερν Μονάχου

Πρωταγωνιστής σε απίστευτο βίντεο κλιπ δημοφιλούς τραγουδιού στην πατρίδα του είναι ο Φρανκ Ριμπερί (vid)!

Συγκεκριμένα, ο Γάλλος μέσος είναι ο σταρ σε ένα βίντεο που έχει δημιουργηθεί να στηρίξει οπτικά την τεράστια επιτυχία του Dj Κόρε-Καλέντ, "Meme pas fatigue", με το τραγούδι αυτό να είναι εδώ και επτά εβδομάδες στην κορυφή των μουσικών τσαρτς στη Γαλλία και να είναι το πιο πολυπαιγμένο στα ραδιόφωνα της χώρας το αντίστοιχο διάστημα.
Όσο για το σενάριο του συγκεκριμένου βίντεο-κλιπ, αυτό βρίσκει τον Ριμπερί να παίρνει μέρος σε έναν αγώνα ποδοσφαίρου στο δρόμο μεταξύ δύο ομάδων που μόνο... ομάδες δεν θυμίζουν.

Ανάμεσα πάντως σε τερματοφύλακες που χρησιμοποιούν κούκλες βουντού για να τον κάνουν να αστοχήσει σε πέναλτι αλλά και αντιπάλους που βρίσκονται σε τραγική φυσική κατάσταση, ο Ριμπερί παραδίδει απλόχερα μαθήματα υψηλής τεχνικής φορώντας μία φανέλα κόκκινη και άσπρη (μοιάζει με αυτή τη Μπάγερν) με το Νο 7 στην πλάτη.

Το αν αυτά τα "κόλπα" θα τα κάνει από τη νέα σεζόν επί ημερημίας βάσης στην "Αλιάντς Αρίνα" ή στο "Σαντιάγο Μπερναμπέου", αυτό είναι κάτι που θα διαπιστωθεί λίαν συντόμως, με τον Ριμπερί να έχει αποκαλύψει πάντως ότι θα ήθελε να προσθέσει το όνομα του στους "γκαλάκτικος" που δημιουργεί ο Φλορεντίνο Πέρεθ στη Ρεάλ.








ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ