CHAMPIONS LEAGUE ΠΟΛΟ

Βουλιαγμένη - Ανόβερο 10-9: Τεράστια νίκη για τον ΝΟΒ, μένει ζωντανός στη μάχη της τετράδας

Βουλιαγμένη - Ανόβερο 10-9: Τεράστια νίκη για τον ΝΟΒ, μένει ζωντανός στη μάχη της τετράδας
ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ/EUROKINISSI SPORTS

Η Βουλιαγμένη με μεγάλη ανατροπή επικράτησε 10-9 κόντρα στο Ανόβερο πήρε σημαντική νίκη στη μάχη που δίνει για να παραμείνει σε τροχιά τετράδας.

Μία μεγάλη νίκη, ειδικά έτσι όπως κύλησε η αναμέτρηση πήρε η Βουλιαγμένη η οποία επικράτησε 10-9 κόντρα στο Ανόβερο και παρέμεινε στην τέταρτη θέση του Α ομίλου του Champions League.

Οι Γερμανοί προηγήθηκαν ακόμα και με δύο τέρματα στα μισά της τρίτης περιόδου, όμως ο ΝΟΒ βρήκε τον τρόπο να πάρει τη νίκη. Μεγάλο ματς από τους Ανδρεάδη και Νικολαΐδη, ενώ το κρίσιμο τέρμα πέτυχε ο Παπασηφάκης 3.57 πριν το τέλος.

Το ματς: Η Βουλιαγμένη μπήκε καλά στην αναμέτρηση και κατάφερε να αποκτήσει διαφορά δύο τερμάτων, όμως μία απροσεξία στο φινάλε της πρώτης περιόδου το Ανόβερο μείωσε στο γκολ (4-3).

Η γερμανική ομάδα ήταν με τρία γρήγορα γκολ και πρωταγωνιστές τους Μπένιτς και Μπάσιτς κατάφερε να προηγηθεί 4-6. Η Βουλιαγμένη μείωσε δύο φορές στο γκολ, όμως ο Μπένιτς στον παίκτη παραπάνω διαμόρφωσε το 6-8 με το οποίο ολοκληρώθηκε το δεύτερο οκτάλεπτο.

Με την έναρξη της τρίτης περιόδου ο Καπότσης μείωσε στο γκολ, όμως στην αμέσως επόμενη φάση ο Λόζινα έδωσε εκ νέου προβάδισμα στο Ανόβερο. Η άμυνα της Βουλιαγμένης βελτιώθηκε με τον Ανδρεάδη να περνά κάτω από τα δοκάρια στη θέση του Τζωρτζάτου και με γκολ των Χαλυβόπουλου και Νικολαΐδη ο ΝΟΒ έφερε το ματς στα ίσα (9-9) με τη λήξη της περιόδου.

Το τέταρτο οκτάλεπτο ήταν ακατάλληλο για καρδιακούς. Οι δύο ομάδες τα έδωσαν όλα σε άμυνα και επίθεση με τον Παπασηφάκη να σκοράρει 3.57 πριν το τέλος το νικητήριο τέρμα.

Βουλιαγμένη - Ανόβερο 10-9

Τα οκτάλεπτα: 4-3, 2-5, 3-1, 1-0

ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ (Βλάντιμιρ Βουγιασίνοβιτς): Τζωρτζάτος, Χαλυβόπουλος 1, Καστρινάκης, Καλογερόπουλος 1, Τρούλος 1, Νικολαΐδης 3, Παπασηφάκης 2, Γούντχεντ, Αλαφραγκής, Καπότσης 1, Κουρούβανης 1, Φάρμερ, Ανδρεάδης.

ΑΝΟΒΕΡΟ (Κάρστεν Σιχάφερ): Γκετς, Κόρουσιτς, Σίπερ, Φρόρεϊχ, Σούτζε 1, Ράντοβιτς 1, Λόζινα 1, Μάτσαν, Χέλσχοφ, Γκάνσεν, Μπένιτς 4, Μπάσιτς 2, Μπένκε.

TAGS CHAMPIONS LEAGUE ΠΟΛΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ