ΠΟΛΟ

Στον τελικό η Γιούγκ

Στον τελικό η Γιούγκ
Εθνικός-Παρτιζάν

H Παρτιζάν Βελιγραδίου θα είναι η αντίπαλος του Ολυμπιακού στον μικρό τελικό του Final Four της Ευρωλίγκα

Ακατάλληλος για... καρδιακούς αποδείχθηκε ο δεύτερος ημιτελικός. Η Γιούγκ πήρε ένα προβάδισμα δύο τερμάτων στην αρχή του αγώνα, αλλά οι Σέρβοι αντέδρασαν, πέρασαν μπροστά 6-5 στο ημίχρονο και στα μέσα της τέταρτης περιόδου προηγούνταν με 11-9. Με γκολ των Μπόσκοβιτς και Μπούσλιε από την περιφέρεια η κροατική ομάδα ισοφάρισε σε 11-11 και έστειλε το ματς στην παράταση, όπου μάλιστα προηγήθηκε δύο φορές, χωρίς όμως να καταφέρει να διατηρηθεί μπροστά.
Ο Νάστραν έγραψε το τελικό 13-13 για να οδηγηθεί το παιχνίδι στα πέναλτι, όπου μοιραίος παίκτης για την Παρτιζάν ήταν ο Μίτροβιτς, ο οποίος νικήθηκε δύο φορές από τον τερματοφύλακα της Γιούγκ, στο πρώτο και στο έκτο χτύπημα (ενδιάμεσα είχε αστοχήσει ο Μάρκοβιτς για τους πρωταθλητές Ευρώπης).

Έτσι, η ομάδα του Εμίλ Νίκολιτς πήρε το ματς με 5-4 στα πέναλτι και 18-17 συνολικό σκορ και εξασφάλισε την παρουσία της στον αυριανό τελικό, όπου θα διεκδικήσει (όπως και η Προ Ρέκο άλλωστε) το τρόπαιο για τέταρτη φορά στην ιστορία της.

Τα οκτάλεπτα: 3-2, 2-4, 3-2, 3-3.

Τα τρίλεπτα της παράτασης: 1-1, 1-1.

Στα πέναλτι: 5-4.

Οι συνθέσεις:

ΓΙΟΥΓΚ ΝΤΟΥΜΠΡΟΒΝΙΚ (Εμίλ Νίκολιτς): Βίκαν, Χρόσικ, Μπόσκοβιτς 4, Πέτσοτιτς 1, Κρζιτς, Σμόντλακα 2, Μάρκοβιτς 4, Μπούσλιε 2, Τζόκοβιτς, Ντόμπουντ, Ντόμπρατς, Φάτοβιτς, Καρ.

ΠΑΡΤΙΖΑΝ ΒΕΛ. (Ντέγιαν Ουντόβιτσιτς): Κουλιάκα, Νάστραν 2, Ράτζεν 2, Κορολίγια, Άλεξιτς, Ντ. Πιέτλοβιτς 2, Πρλαΐνοβιτς 2, Ιβόσεβιτς, Αβράμοβιτς, Φιλίποβιτς 4, Μίτροβιτς 1, Γκ. Πιέτλοβιτς.














ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ