ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός πόλο ανδρών: Αποχαιρέτησε μετά από 12 χρόνια τον Κώστα Μουρίκη

Ο Μουρίκης πανηγυρίζει κόντρα στη Βουλιαγμένη
Ο Μουρίκης πανηγυρίζει κόντρα στη Βουλιαγμένη EUROKINISSI SPORTS

Ο Ολυμπιακός και ο Κώστας Μουρίκης μετά από 12 χρόνια κοινής πορείας θα ακολουθήσουν διαφορετική διαδρομή με τους ερυθρόλευκους να τον ευχαριστούν για την προσφορά του στο σύλλογο.

Διαφορετικούς δρόμους θα ακολουθήσουν ο Κώστας Μουρίκης και ο Ολυμπιακός. Οι ερυθρόλευκοι αποχαιρέτησαν τον 34χρονο φουνταριστό και τον ευχαρίστησαν για τη 12χρονη προσφορά του στο σύλλογο.

Ο Κώστας Μουρίκης, όπως όλα δείχνουν, θα συνεχίσει την καριέρα του στον Πανιώνιο. Από τους ερυθρόλευκους θα αποχωρήσει και ο Χριστόδουλος Κολόμβος.

Έτσι, ο Ολυμπιακός θα προχωρήσει σε ανανέωση στη θέση του φουνταριστού με την απόκτηση του Λόντσαρ από την Προ Ρέκο και του Δημήτρη Νικολαΐδη από τη Βουλιαγμένη.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση: "2011-2023. 12 χρόνια. 25 τίτλοι. Αμέτρητες «μάχες» στο νερό, αμέτρητα γκολ. Δύναμη, πάθος, αξιοπρέπεια. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ. Ή απλά... Κώστας Μουρίκης!

Ο «τίμιος γίγαντας» ολοκλήρωσε τη «θητεία» του στο μεγάλο λιμάνι. Στο λιμάνι της καρδιάς του. Εκεί, όπου έζησε τα πάντα με το ερυθρόλευκο σκουφάκι. Τα πήρε... όλα! 11 πρωταθλήματα, 10 Κύπελλα, τρία Super Cup, ένα Champions League, το 2018 στη Γένοβα. Το σημαντικότερο «παράσημο», όμως, ότι «κέρδισε» την αγάπη και τον σεβασμό όλων στον Θρύλο. Και αυτό, διότι τίμησε το σκουφάκι, τίμησε το περιβραχιόνιο του αρχηγού, παίζοντας με καρδιά. Καρδιά πρωταθλητή!

Κώστα, ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. σε ευχαριστεί για όλα! 12 υπέροχα χρόνια! Καλή επιτυχία στην καριέρα σου, τα καλύτερα στη ζωή σου. Πάντα με χαμόγελο!"

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Α1 ΠΟΛΟ ΑΝΔΡΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ