Α1 ΠΟΛΟ ΑΝΔΡΩΝ

Ο Απόλλων νίκησε 10-9 τον Ολυμπιακό, έβαλε τέλος στο αήττητο σερί του και έκανε το 1-1 στη σειρά

Ο Απόλλων νίκησε 10-9 τον Ολυμπιακό, έβαλε τέλος στο αήττητο σερί του και έκανε το 1-1 στη σειρά
INTIME SPORTS

Ο Απόλλων επικράτησε 10-9 του Ολυμπιακού και έμεινε ζωντανός στη μάχη για την πρόκριση στους τελικούς της Α1 πόλο κάνοντας το 1-1 στη σειρά.

Τέλος στο αήττητο εντός συνόρων του Ολυμπιακού έβαλε ο Απόλλων Σμύρνης, ο οποίος έμεινε ζωντανός στη υπόθεση - πρόκριση στους τελικούς του πρωταθλήματος της Α1 πόλο ανδρών.

Η ομάδα του Νικόλα Δεληγιάννη κατάφερε να πετύχει μια ιστορική νίκη, την πρώτη του επί του Ολυμπιακού, στον δεύτερο μεταξύ τους ημιτελικό των πλέι οφ, στο κατάμεστο από κόσμο Σεράφειο κολυμβητήριο, με 10-9, ισοφάρισε σε 1-1 τις νίκες και η σειρά θα κριθεί σε τρίτο αγώνα, στην έδρα του Ολυμπιακού, στο Εθνικό κολυμβητήριο του Ολυμπιακού, την Τετάρτη (18/5) στις 21:00.

Με πολύ καλή άμυνα, που εξουδετέρωσε τα μεγάλα επιθετικά ατού του Ολυμπιακού, Φουντούλη και Μουρίκη (ο Φιλίποβιτς πήρε μπρος στο τέλος) με τον τερματοφύλακά του Β. Καβουσανό σε μεγάλη μέρα, ο Απόλλων κατάφερε να μπλοκάρει τον αντίπαλό του, να βρει τρόπους στο σκοράρισμα με όλους τους τρόπους και στον παίκτη παραπάνω και να προηγηθεί και με τέσσερα γκολ, 7-3, αλλά και αργότερα με τρία τρία (8-5).

Ο Ολυμπιακός επανήλθε και ισοφάρισε σε 10-10, αλλά ο Αλέξανδρος Γούνας, κορυφαίος του Απόλλωνα σε άμυνα και επίθεση (με 3 γκολ), πέτυχε το νικητήριο γκολ για την «ελαφρά ταξιαρχία», 1.55 πριν από τη λήξη.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 10-9

Οκτάλεπτα: 4-2, 3-2, 2-3, 1-2.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Νίκος Δεληγιάννης): Καβουσανός, Αλαμάνος 1, Γαρδίκας 1, Μόκκας, Γωνιωτάκης 2, Κίτσος, Γκουσάροφ 1, Χονδροκούκης 1, Βίσκοβιτς, Γούνας 3, Τσολακούδης, Σολανάκης 1, Δραγώνας, Τουρκομένης, Κότσκαρ.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Θοδωρής Βλάχος): Ζερδεβάς, Γραμματικός, Γκίλλας, Γεννηδουνιάς 3, Φουντούλης, Γούβης, Δερβίσης, Μπούσλιε 3, Μουρίκης, Κολόμβος, Χρυσοσπάθης, Φιλίποβιτς 3, Σύρμας, Μαθιόπουλος, Μπίγιατς.

TAGS Α1 ΠΟΛΟ ΑΝΔΡΩΝ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ