ΠΟΛΟ

Λίγες ώρες πριν το repeat!

Λίγες ώρες πριν το repeat!
Βουλιαγμένη

Λίγες ώρες πριν τη μάχη του ΝΟΒ για το repeat στο Τσάμπιονς Καπ το Sport24.gr σας βάζει στο κλίμα του τελικού κόντρα στην Κίνεφ. Βίντεο-συνεντεύξεις της Καμμένου και της Λαρά

Η ελληνική ομάδα έκανε αρχικά το καθήκον της την Παρασκευή, όταν απέδειξε ότι διαθέτει την καρδιά του Πρωταθλητή, αποκλείοντας την πανίσχυρη Οριτζόντε Κατάνια και πλέον είναι έτοιμη να υποτάξει και την επικίνδυνη ρωσική ομάδα.
Μέσω του blog της στο Sport24.gr , η φουνταριστός του ΝΟΒ, Αλεξάνδρα Ασημάκη, έδωσε το σύνθημα για την επανάληψη του περυσινού κατορθώματος, που θα αποτελέσει και το καλύτερο δώρο για την εορτάζουσα το Σάββατο, περιφερειακό της ομάδας, Ντίνα Κουτέλη, που έφτασε αισίως τα 29 της χρόνια.

Οι Ρωσίδες βεβαίως, δεν είναι αμελητέα ποσότητα, αφού όχι μόνο διαθέτουν μία από τις καλύτερες παίκτριες στον κόσμο, την Σοφία Κονούκ, αλλά και γιατί έχουν τεράστια εμπειρία, συμμετέχοντας σε Final Four για έκτη συνεχόμενη χρονιά.

Παρόλα αυτά, η Βουλιαγμένη αποτελεί το φαβορί για τη νίκη και αν προσέξει, δεν υποτιμήσει την αντίπαλο και πάνω απ' όλα παίξει όπως στο ματς με την Οριτζόντε, θα φτάσει στην κατάκτηση του τίτλου για δεύτερη φορά στην ιστορία της και για τέταρτη από πλευράς ελληνικών ομάδων (δύο τίτλους έχει και η Γλυφάδα που από του χρόνου θα είναι στην Α2).

Θα ολοκληρώσει επίσης την... ιδανική εβδομάδα για το ελληνικό γυναικείο πόλο, που ξεκίνησε την Τετάρτη με την κατάκτηση του LEN Trophy από τον Εθνικό και συνεχίστηκε με τη συμμετοχή δύο ελληνικών ομάδων στο Final Four.

Ραντεβού σε λίγο λοιπόν, από το κολυμβητήριο της Κέρκυρας, όπου αρχικά θα παρακολουθήσουμε το μικρό τελικό με τον Ολυμπιακό ν' αντιμετωπίζει την Οριτζόντε Κατάνια και στη συνέχεια τη μεγάλη προσπάθεια του ΝΟΒ να φέρει και πάλι το Πρωτάθλημα Ευρώπης στη χώρα μας.

Προπόνηση και συζήτηση
To πρωί του Σαββάτου, η Βουλιαγμένη πραγματοποίησε την καθιερωμένη προπόνηση πριν από το παιχνίδι. Οι παίκτριες χαλάρωσαν κι έκαναν τα σουτάκια τους, χωρίς να υπάρξει το παραμικρό πρόβλημα.

Ακολούθησε γεύμα στο ξενοδοχείο, αλλά και ομιλία της Αλεξίας Καμμένου για τον τελικό και τον τρόπο με τον οποίο θα πρέπει να αντιμετωπιστεί η Κίρισι.

Καμμένου: " Η Κίνεφ δεν εγκαταλείπει"

Μετά τη λήξη του ημιτελικού της Παρασκευής, η Αλεξία Καμμένου μίλησε στην κάμερα του Sport24.gr, έπλεξε το εγκώμιο της Κίνεφ Κίρισι και αναφέρθηκε στα βασικά της όπλα, τα οποία θα πρέπει να περιορίσει η Βουλιαγμένη.

" Είναι ένας τελικός και δεν υπάρχουν προγνωστικά. Κάναμε ένα μεγάλο βήμα αποκλείοντας τη μόνιμη αντίπαλό μας στους δύο προηγούμενους τελικούς, αλλά δεν πρέπει να επαναπαυθούμε". "Οι Ρωσίδες φάνηκε σήμερα (σ.σ χθες) ότι δεν εγκαταλείπουν, είναι μία ομάδα που παίζει χαρακτηριστικά με το ρωσικό στυλ, δηλαδή πάρα πολύ πιεστική άμυνα, πρες".

"Έχει δύο μεγάλες παίκτριες (σ.σ Κόνουκ, Σομπόλεβα), τεραστίων διαστάσεων και κάποιες άλλες που είναι πολύ κινητικές. Περιμένουμε αύριο μεγάλη πίεση, τώρα προέχει να ξεκουραστούμε, να ηρεμήσουμε και να ετοιμάσουμε τα πλάνα μας

".



Λάρα: " Μηδενίσαμε τα ατού τους"

Λίγο νωρίτερα, στην κάμερα του Sport24.gr, είχε μιλήσει και η Γιούλη Λαρά. Η διεθνής φουνταριστός, στάθηκε στη μεγάλη νίκη επί της Οριτζόντε.

" Δεν νομίζω ότι ήταν άνετη η νίκη. Ξεκινήσαμε αγχωμένα λόγω του ημιτελικού. Σίγουρα αυτή η ομάδα έχοντας φτάσει σε τόσο μεγάλους τελικούς και σε τόσο μεγάλες διοργανώσεις είναι μία πάρα πολύ δύσκολη αντίπαλος, δεν μπορείς να εφησυχάσεις ποτέ".

"Στην αρχή ήμασταν κάπως θολωμένες και αγχωμένες, μετά βρήκαμε καλύτερο ρυθμό, προσπαθήσαμε να μηδενίσουμε τα ατού τους, όπως είναι η φουνταριστός της και κάποιες διεθνείς παίκτριες στην περιφέρεια και κατά τη διάρκεια του αγώνα νομίζω ότι τα καταφέραμε

".



























ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ