ΠΟΛΟ

Κίνα-Ελλάδα: 5-11

Κίνα-Ελλάδα: 5-11
Χατζηθεοδώρου (Εθνική) ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Μόνο οι Ίβηρες είναι πλέον στο μυαλό της Εθνικής, που νίκησε άνετα την Κίνα (11-5) και βλέπει πρωτιά

Ο Ιταλός κόουτς δοκίμασε πολλά σχήματα και πλέον ξεκινάει την προετοιμασία της ομάδας για το ματς με τους Ίβηρες που θα κρίνει την πρωτιά του ομίλου.
Ουσιαστικά, η Εθνική έπαιξε σύμφωνα με τις δυνατότητές της μόνο στο πρώτο οκτάλεπτο. Προηγήθηκε γρήγορα με 0-3 και στη συνέχεια, αν και δέχθηκε ένα γκολ με πέναλτι, έκανε εκ νέου σερί 3-0 για να κλείσει την πρώτη περίοδο, προηγούμενη με 1-6.

Από εκείνο το σημείο και μετά η Εθνική χαλάρωσε (δεν υπήρχε λόγος να ζοριστεί άλλωστε) και στη δεύτερη περίοδο, σημείωσε μόλις 2 γκολ, με τους αδερφούς Αφρουδάκη, ολοκληρώνοντας το ημίχρονο με 2-8.

Το μόνο που κατάφερε η Κίνα, ήταν να μειώσει στα 4 γκολ (4-8), με σκόρερ τους Λι και Γιου, ο Χρήστος Αφρουδάκης, όμως, σκόραρε και σημείωσε το μοναδικό ελληνικό τέρμα στην τρίτη περίοδο, η οποία τελείωσε με το σκορ να είναι 4-9.

Ελαφρώς βελτιωμένη, ήταν η Ελλάδα στην τελευταία περίοδο και ανέβασε τη διαφορά στα 6 γκολ, για να λήξει το παιχνίδι με 5-11. Το ραντεβού των διεθνών με τις επιτυχίες, ανανεώνεται για τις 8 το πρωί του Σαββάτου (ώρα Ελλάδας), όταν θα διεκδικήσουν την πρωτιά του ομίλου με αντίπαλο την Ισπανία.

Η νίκη στο παιχνίδι με τους Ισπανούς, είναι επιβεβλημένη, όχι μόνο επειδή θα περάσουμε στην οκτάδα χωρίς αγώνα, αλλά θα αποφύγουμε να συναντήσουμε στους προημιτελικούς, την πανίσχυρη Σερβία, η οποία μετά τη νίκη επί της Ιταλίας, εξασφάλισε την πρώτη θέση του ομίλου της.

Τα οκτάλεπτα: 1-6, 2-8, 4-9, 5-11

Οι σκόρερ των δύο ομάδων:

Κίνα:

Κίε (πέναλτι), Λιάνγκ, Λι, Γιου, Χάνγκ

Ελλάδα: Αφρουδάκης Γιώργος 3, Χατζηθεοδώρου 2, Μάζης 2, Αφρουδάκης Χρήστος 2, Μυλωνάκης 1

Η εξέλιξη του αγώνα:
1' Έναρξη αγώνα
2' Γκολ Ελλάδα Χατζηθεοδώρου
3' Γκολ Ελλάδα Μυλωνάκης
4' Γκολ Ελλάδα Αφρουδάκης Γιώργος (0-3)
5' Γκολ Κίνα Κέι (1-3)
6' Γκολ Ελλάδα Χατζηθεοδώρου (1-4)
7' Γκολ Ελλάδα Αφρουδάκης Χρήστος (1-5)
8' Γκολ Ελλάδα Μάζης (1-6)
8' Λήξη 8λέπτου 1-6
Δεν μπορεί να αντισταθεί στην Εθνική, η Κίνα που είναι σαφώς μικρότερης δυναμικότητας και μόνο για προπόνηση ενόψει Ισπανίας μπορούν να χρησιμεύσουν
9' Έναρξη 8λέπτου
Ο Μυλωνάκης παίρνει το σπριντ
10' Αποβολή παίκτη Κίνα
11' Γκολ Ελλάδα Αφρουδάκης Χρήστος (1-7)
14' Γκολ Κίνα Λιανγκ (2-7)
Μειώνει τη διαφορά η Κίνα, σε ένα οκτάλεπτο στο οποίο μέχρι στιγμής η Εθνική μας δεν έχει εντυπωσιάσει γι' αυτό ο Καμπάνια αλλάζει όλη την επτάδα
15' Αποβολή παίκτη Ελλάδα Αφρουδάκης Γιώργος
15' Αποβολή παίκτη Κίνα Γιου
16' Γκολ Ελλάδα Αφρουδάκης Γιώργος (2-8)
16' Λήξη 8λέπτου 2-8
Χωρίς να παίξει σπουδαία (δεν χρειάζεται άλλωστε) η Ελλάδα έχει μία διαφορά 6 γκολ
18' Γκολ Κίνα 3-8
24' Λήξη 8λέπτου
29' Γκολ Ελλάδα Μάζης (5-11)
32' Λήξη αγώνα 5-11
Δύο στα δύο από την Εθνική στο Παγκόσμιο Πρτάθλημα. Οι παίκτες του Καμπάνια δεν δυσκολεύθηκαν να επιβληθούν των αδύναμων Κινέζων, κάνοντας και οικονομία δυνάμεων ενόψει Ισπανίας. Ο Ιταλός κόουτς δοκίμασε πολλά σχήματα και πλέον ξεκινάει την προετοιμασία της ομάδας για το ματς με τους Ίβηρες που θα κρίνει την πρωτιά του ομίλου

















ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ