Α1 ΠΟΛΟ ΑΝΔΡΩΝ

Α1 πόλο ανδρών: Με σούπερ άμυνα πέρασε από τα Ιλίσια το Περιστέρι, έκανε το 2/2 το Παλαιό Φάληρο

Α1 πόλο ανδρών: Με σούπερ άμυνα πέρασε από τα Ιλίσια το Περιστέρι, έκανε το 2/2 το Παλαιό Φάληρο
INTIME SPORTS

Το Περιστέρι με τρομερή άμυνα επικράτησε 8-3 του Ηλυσιακού, ενώ το Παλαιό Φάληρο επιβλήθηκε 10-9 των Χανίων και έκανε το 2/2 στο Β' όμιλο της Α1 πόλο ανδρών.

Ο ΓΣ Περιστερίου ξεπέρασε το σοκ της εντός έδρας ήττας του από το Παλαιό Φάληρο στην πρεμιέρα και έκανε σεφτέ στις νίκες στο πρωτάθλημα υδατοσφαίρισης της Α1 Ανδρών και μάλιστα με "διπλό". Η ομάδα του Κώστα Λούδη επιβλήθηκε με 8-3 επί του Ηλυσιακού, για τη 2η αγωνιστική του Β' Ομίλου, ατο βράδυ του Σαββάτου (15/10) στο Ιλίσιο κολυμβητήριο.

Με βασικό όπλο την εξαιρετική άμυνα και με τον Ντριού Χόλαντ κάτω από τα δοκάρια σε μεγάλη ημέρα, ο ΓΣΠ πήρε αυτό που ήθελε σε ένα κατάμεστο από κόσμο κολυμβητήριο, με τους οπαδούς των δύο ομάδων σε ξεχωριστές κερκίδες να δημιουργούν καυτή ατμόσφαιρα.

Τη δεύτερη νίκη του σε ισάριθμους αγώνες στο 37ο πρωτάθλημα υδατοσφαίρισης της Α1 Ανδρών πέτυχε το Παλαιό Φάληρο. Αυτή φορά, μάλιστα, με μια σπουδαία εκτός έδρας επικράτηση, στο κολυμβητήριο του ΝΟ Χανίων επί του οποίου επιβλήθηκε 10-9, σε ένα ματς με συναρπαστική εξέλιξη, που έγινε στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του Β' Ομίλου.

Το παιχνίδι ήταν συγκλονιστικό καθ’ όλη τη διάρκεια του, με τον ΝΟ Χανίων να παίρνει το προβάδισμα με 4-3 στην πρώτη περίοδο ενώ το ημίχρονο ολοκληρώθηκε ισόπαλο με σκορ 5-5. Στο τρίτο οκτάλεπτο το Παλαιό Φάληρο μπήκε σε θέση οδηγού στο σκορ, καταφέρνοντας εν τέλει να φτάσει στη νίκη, υποχρεώνοντας έτσι τον Ναυτικό Ομιλο Χανίων στη δεύτερη διαδοχική του ήττα στο πρωτάθλημα.

Τα στατιστικά των αγώνων

ΝΟ ΧΑΝΙΩΝ - ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ 9-10

Οκτάλεπτα: 4-3, 1-2, 1-2, 3-3.

ΝΟ ΧΑΝΙΩΝ (Μάνθος Βουλγαράκης): Λεβεντάκης, Σπάχιτς, Πολύζος, Μητράκης, Αγιωργούσης 2, Μπατάκης, Νικολαΐδης 1, Χαριτάκης 3, Γράσσος, Σολεϊμάνιπακ 2, Παππάς, Μαζοκοπάκης 1, Κουτρουλάκης, Τζανακάκης, Μαραγκουδάκης.

ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ (Αργύρης Θεοδωρόπουλος): Γαλανίδης, Κόκκινος, Θαλασσινός, Κόχειλας 1, Κουρλιάφτης 1, Τοθ 4, Παπαδόπουλος Γ. 1, Ραντούλοβιτς, Μαυράκης, Λιαπάκης 1, Κουκουνάς 1, Καλής 1, Παρτσόγλου, Παγουλάτος, Αποστολάκος.

ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ - ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ 3-8

Οκτάλεπτα: 0-3, 1-2, 2-2, 0-1.

ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ (Τάσος Σχίζας): Κατσινούλας, Χριστοφίδης, Κρανιάς 1, Μπομπός, Γκανάτσιος, Λεμπέσης, Δήμου Π., Καραβιώτης, Αράι 2, Τσιστράκης, Ξυλάς, Αράκι, Ασβέστης, Σφηκάκης, Τσιφτσής.

ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ (Κώστας Λούδης): Χόλαντ. Καζάζης, Τοράκης 2, Πρέκας 3, Γερακούδης 1, Κουκουμάκης, Μπιτσάκος Χρ., Αλευρίδης, Χρυσοσπάθης, Τσαχιλίδης 1, Λαδάς, Σαλτερής, Μπιτσάκος Ανδ. 1, Μαστρογιαννάκος.

Τα αποτελέσματα και το πρόγραμμα

  • Ν.Ο. Χανίων - Α.Ο. Παλαιού Φαλήρου 9-10
  • Γ.Σ. Απόλλων Σμύρνης - Π.Α.Ο.Κ. DOMUS ERGO (19/10)
  • Α.Ν.Ο. Γλυφάδας - Ν.Ο. Βουλιαγμένης (25/10)
  • Ηλυσιακός - ΓΣ Περιστερίου 3-8

Βαθμολογία

  1. Παλαιό Φάληρο 6
  2. Απόλλων Σμύρνης 3
  3. Βουλιαγμένη 3
  4. Γλυφάδα 3
  5. ΓΣ Περιστερίου 3
  6. Χανιά 0
  7. ΠΑΟΚ 0
  8. Ηλυσιακός 0

Επόμενη αγωνιστική (22/10)

  • ΠΑΟΚ DOMUS Ergo - ΑΝΟ Γλυφάδας
  • ΝΟ Βουλιαγμένης - Ηλυσιακός
  • Παλαιό Φάληρο - Απόλλων Σμύρνης
  • ΓΣ Περιστερίου - ΝΟ Χανίων
TAGS Α1 ΠΟΛΟ ΑΝΔΡΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ