Α1 ΠΟΛΟ ΑΝΔΡΩΝ

Α1 Πόλο Ανδρών: Εμφατικά στους τελικούς του πρωταθλήματος ο Ολυμπιακός, νίκησε 17-7 τον Απόλλωνα

Στιγμιότυπο από τον αγώνα του Ολυμπιακού με τον Απόλλωνα Σμύρνης
Στιγμιότυπο από τον αγώνα του Ολυμπιακού με τον Απόλλωνα Σμύρνης EUROKINISSI

Ο Ολυμπιακός νίκησε τον Απόλλωνα Σμύρνης στο Παπαστράτειο και πέρασε στους τελικούς της Α1 Ανδρών. Οι ερυθρόλευκοι νίκησαν την Ελαφρά Ταξιαρχία 17-7 και θα τεθούν αντιμέτωποι με τη Βουλιαγμένη. Απέκλεισε τον Εθνικό ο ΠΑΟΚ και διεκδικεί το ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Ο Ολυμπιακός ξεπέρασε το εμπόδιο του Απόλλωνα Σμύρνης στον ημιτελικό της Α1 Πόλο ανδρών επικρατώντας με 17-7 και προκρίθηκε στον τελικό, όπου θα τεθεί αντιμέτωπος με τη Βουλιαγμένη. Οι ερυθρόλευκοι έφτασαν σε αυτή τη φάση του πρωταθλήματος για 25η διαδοχική φορά.

Οι παίκτες του Θοδωρή Βλάχου έκαμψαν την αντίσταση της Ελαφράς Ταξιαρχίας στο δεύτερο μέρος του παιχνιδιού, καθώς ο Απόλλων έμεινε κοντά στο σκορ στα δύο πρώτα οκτάλεπτα.

Οι δύο ομάδες στο πρώτο κομμάτι του αγώνα μπήκαν με κύριο μέλημα την άμυνά τους και γι' αυτό έμειναν στο 2-1. Στο δεύτερο οκτάλεπτο το επιμέρους σκορ ήταν στο 4-3, με τους ερυθρόλευκους να πατούν γκάζι στη συνέχεια. Μάλιστα στο τελευταίο οκτάλεπτο έπαιξε καταπληκτική άμυνα και νίκησε

Ολυμπιακός - Απόλλων Σμύρνης 17-7: 2-1, 4-3, 5-3, 6-0

Διπλό του ΠΑΟΚ επί του Εθνικού, διεκδικεί τη θέση του στην Ευρώπη

Ο ΠΑΟΚ πέρασε ξανά από την έδρα του Εθνικού, επικρατώντας 6-5 στον Πειραιά και έμεινε ζωντανός στη μάχη του ευρωπαϊκού εισιτηρίου, μέσω των playoffs της 5ης-8ης θέσης.

Ο Δικέφαλος ήταν εξαιρετικός στην άμυνά του και κατάφερε να πανηγυρίσει στο τέλος. Πλέον για να βγει στην Ευρώπη πρέπει να ξεπεράσει το εμπόδιο του Υδραϊκού, με τον οποίο θα παίξει με μειονέκτημα έδρας.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ - ΠΑΟΚ 5-6

Οκτάλεπτα: 3-3, 1-2, 1-1, 0-0.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ: Γρηγοριάδης, Μανδαλιός, Κατσαγούνος, Τεσάνοβιτς 1, Βαλιανάτος 1, Θεοδόσης - Παπαλουκάς 1, Παπαδόγκωνας 1, Βιτέλλας, Δερμιτζάκης, Μπεριστιάνος 1, Χαραλαμπόπουλος, Λουκάς, Δροσόπουλος, Κόχειλας, Καραμπάτης.

ΠΑΟΚ: Αϊβαλιώτης, Σαρησάββας, Μηλάς, Προσινικλής Ν. 1, Μαρινάγης, Κεχαλάρης 1, Μιλάρντοβιτς 1, Σγουρίδης, Μπαγλατζής 1, Προσινικλής Π. 1, Κούπμαν 1, Κουγιούνης, Μανθογιάννης, Τόττης, Καραντζάς.

TAGS Α1 ΠΟΛΟ ΑΝΔΡΩΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ