OPINIONS

“Μπουγέλο” με ολίγη από καπνογόνα

“Μπουγέλο” με ολίγη από καπνογόνα

Το ποδόσφαιρο τιμωρεί με πολλούς και διαφορετικούς τρόπους, ακόμα και τους θεατές. Πολύ εύκολα μπορεί να προσγειώσει οποιονδήποτε στην πραγματικότητα. Όποιος στήθηκε να δει το παιχνίδι του ΠΑΣ Γιάννινα με τον Παναθηναϊκό, χωρίς προηγουμένως να έχει αδειάσει το μυαλό του από τις εικόνες του Μπαρτσελόνα – Άρσεναλ, καλώς αυτοτιμωρήθηκε.

Στο “Ζωσιμάδες” μέχρι και το σύστημα ποτισμού “βαρέθηκε” να υφίσταται αυτό που γινόταν στον κάκιστο αγωνιστικό χώρο και άρχισε να πετάει νερό, πριν τη λήξη του α μέρους. Συνεπώς στα Γιάννινα έγινε το πρώτο μπουγέλο σε ποδοσφαιρικό αγώνα, με ολίγη από καπνογόνα.

Οι γηπεδούχοι έπαιξαν το πρωτοποριακό σύστημα “γιούργια στον ταβλά με τα κουλούρια” και οι φιλοξενούμενοι το ανεδαφικό “κόβουμε έξω από την περιοχή και κλοτσάμε τη μπάλα μακριά μπας και βρούμε τον Σισέ”.

Όταν οι αμυντικοί του Παναθηναϊκού άρχισαν να παίρνουν καμία κεφαλιά παραπάνω στην άμυνά τους, μετά από εκείνες που πήρε ο Κοντογουλίδης και απείλησε, το 3- 1 του πρώτου αγώνα έγινε πιο εύκολα διαχειρίσιμο.

Φάνηκε καθαρά πως ο Παναθηναϊκός πήγε στα Γιάννινα να διαχειριστεί το σκορ της αναμέτρησης του ΟΑΚΑ και τίποτα παραπάνω, αδιαφορώντας σχεδόν για τις εντυπώσεις.

Όσο για τον ΠΑΣ προσπάθησε να “χτυπήσει” με τη μπάλα ψηλά, μήπως και πετύχαινε ένα γκολ, που θα τον έφερνε σε απόσταση ενός ακόμα από την πρόκριση. Οι φάσεις έγιναν, γκολ δεν μπήκε και από και πέρα ήταν πιο εύκολο για τον Παναθηναϊκό να ξοδέψει το χρόνο μέχρι τη λήξη.

Και οι δυο ομάδες έχουν να δώσουν την Κυριακή καθοριστικές για τους στόχους τους αναμετρήσεις. Ο Παναθηναϊκός θα υποδεχτεί τον Ηρακλή στο ΟΑΚΑ και με νίκη ή ισοπαλία θα πάρει το πρωτάθλημα, ενώ ο ΠΑΣ Γιάννινα θα πάει στο Ηράκλειο να αντιμετωπίσει τον Εργοτέλη σε ένα ματς που αν χάσει, χάνεται από τη Σούπερ Λιγκ.

Αν δεχτούμε την εύκολη ανάγνωση πως και οι δύο είχαν κατά νου τα παιχνίδια της Κυριακής, τότε σε διάθεση υπερίσχυσε ο ΠΑΣ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ