MEDIA

Survivor 3: Κολυμβήτρια, προπονήτρια ποδοσφαίρου και δρομείς στην "Εθνική Τουρκίας"

Survivor 3: Κολυμβήτρια, προπονήτρια ποδοσφαίρου και δρομείς στην "Εθνική Τουρκίας"

Μια προπονήτρια ποδοσφαίρου στις σχολές της Φενέρμπαχτσε, ένας πρώην ποδοσφαιριστής, δύο δρομείς και μία κολυμβήτρια συμμετέχουν μεταξύ άλλων την... "εθνική Τουρκίας" στη μάχη με την αντίστοιχη της Ελλάδας στο Survivor 3.

H μάχη στο Survivor 3 που ξεκινά στις 2 Φεβρουαρίου θα είναι μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας. Η 12μελής αποστολή της γειτονικής χώρας ανακοινώθηκε και από αυτήν ξεχωρίζουν μία προπονήτρια ποδοσφαίρου στις σχολές της Φενέρμπαχτσε, ένας πρώην ποδοσφαιριστής, δύο δρομείς και μία κολυμβήτρια.

Η 23χρονη Καντέρ Καράγιακα (δεξιά στην κεντρική φωτογραφία) γεννήθηκε στο Οσμανγκαζί και είναι προπονήτρια ποδοσφαίρου στις αθλητικές σχολές της Φενέρμπαχτσε. Ο Μπορά Εντίν έπαιξε ποδόσφαιρο για δύο χρόνια στην ομάδα της Μάλτας, Χιμπέρνιανς.

Η Σεντά Οτζάκ είναι 34 ετών και είναι αθλήτρια 100 μέτρων μετ’ εμποδίων. Η Ετζέμ Οναράν είναι 29 ετών. Το 2001, ήταν η νικήτρια των 300 μέτρων με ρεκόρ στην Τουρκία. Το 2002, κατέκτησε το ρεκόρ των 400 μέτρων. Το 2003, πήρε ευρωπαϊκό έπαθλο στα 400 μέτρα. Ως πρωταθλήτρια στα 100, 200, 300 και 400 μέτρα ήταν στην κορυφή του στίβου για χρόνια στη γειτονική χώρα.

Η Μελίσα Εριρμπαγέρ είναι 23 ετών και το 2009 απέσπασε την πρώτη θέση με την εθνική ομάδα της Τουρκίας στα 200 μέτρα πρόσθιο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Survivor 3: Η διεθνής διαιτητής της ΕΠΣ Βοιωτίας Ντέμη Τσαγανού στο ριάλιτι
Survivor 3: Οι δυο Έλληνες καρατέκα κόντρα στους Τούρκους
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ