MEDIA

Survivor 3: Η διεθνής διαιτητής της ΕΠΣ Βοιωτίας Ντέμη Τσαγανού στο ριάλιτι

Survivor 3: Η διεθνής διαιτητής της ΕΠΣ Βοιωτίας Ντέμη Τσαγανού στο ριάλιτι
GBABOUKOS

Ανάμεσα στις έξι γυναίκες που θα συμμετέχουν στο φετινό Survivor ξεχωρίζει η Ντέμη Τσαγανού η οποία είναι διαιτητής από το 2014 έχοντας σφυρίξει σε παιχνίδια Γ' Εθνικής ενώ πέρσι είχε γίνει διεθνής.

Ανακοινώθηκαν την Τετάρτη τα ονόματα των 12 παικτών που θα λάβουν μέρος στο φετινό Survivor και ανάμεσα σε αυτά των έξι γυναικών ξεχωρίζει αυτό της Ντέμης Τσαγανού.

Η 27χρονος διαιτητής από την ΕΠΣ Βοιωτία δήλωσε συμμετοχή και επιλέχθηκε ανάμεσα σε χιλιάδες κοπέλες να εκπροσωπήσει την ελληνική ομάδα στη φετινή μάχη με αντίπαλο την Τουρκία.

Η 27χρονη ρέφερι σφυρίζει από το 2014 και είναι στους πίνακες της Γ’ Εθνικής, ενώ πέρσι είχε γίνει διεθνής. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να οριστεί ως τέταρτη διαιτητής τρεις αναμετρήσεις για τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Γυναικών U-17, που είχαν γίνει στη χώρα μας τον περασμένο Οκτώβριο κι αφορούσαν τον όμιλο της Εθνικής.

Η Τσαγανού είχε πάει στην Κρανούλα για δύο αγώνες (Ελβετία-Καζακστάν 5-0, Ελβετία-Βόρειος Ιρλανδία 1-1) και στα Ιωάννινα για την αναμέτρηση Καζακστάν-Βόρειος Ιρλανδία (0-5).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ