MARKET

Match Point την Κυριακή 20/1 για το SPORT24!

Match Point την Κυριακή 20/1 για το SPORT24!

Ο "Έλληνας Θεός" Στέφανος Τσιτσιπάς θρίαμβευσε κόντρα στο είδωλό του, Ρότζερ Φέντερερ, η Κυριακή ήταν γεμάτη αγωνιστική δράση και το SPORT24 έφτασε τους 732.344 μοναδικούς χρήστες, αποδεικνυόντας πως είναι η πρώτη επιλογή του κοινού για την αθλητική ενημέρωση.

Η χθεσινή μέρα δεν ήταν μια ακόμη Κυριακή. Ήταν μια αξέχαστη μέρα για τον Στέφανο Τσιτσιπά, το ελληνικό τένις και τον ελληνικό αθλητισμό, μετά την επικράτηση του Έλληνα τενίστα, απέναντι στον μύθο του αθλήματος, Ρότζερ Φέντερερ.

Το SPORT24 δεν θα μπορούσε να απουσιάζει απ' αυτή τη μεγάλη μέρα. Κάλυψε το μεγάλο θρίαμβο του Τσιτσιπά με LIVE περιγραφή, αρθρογραφία και πλούσια θεματολογία από τις δηλώσεις του, τους πανηγυρισμούς, τις μεγάλες στιγμές και όλα όσα συνέβησαν κατά τη διάρκεια, αλλά και μετά τον αγώνα.

Η σπουδαία νίκη του Έλληνα τενίστα και η αγωνιστική δράση της Κυριακής έφερε 732.344 μοναδικούς χρήστες, αποδεικνύοντας για ακόμη μια φορά πως όταν κάτι είναι αθλητικό, το κοινό επιλέγει να εμπιστευθεί και να ενημερωθεί από το SPORT24. Γιατί για εμάς, τ' αθλητικά είναι πάνω απ' όλα και σε κάθε αθλητικό γεγονός το SPORT24 είναι πάνω απ' όλα.

Σας ευχαριστούμε για ακόμη μια φορά...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ