ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Κορονοϊός: Βρέθηκε θετικός στον ιό ο Γκαμπιαντίνι

Fiorentina's Martin Caceres, left vies for the ball with Sampdoria's Manolo Gabbiadini during a Serie A soccer match between Fiorentina and Sampdoria at the Luigi Ferraris Stadium in Genoa, Italy, Sunday, Feb. 16, 2020. (Tano Pecoraro/Lapresse via AP)
Fiorentina's Martin Caceres, left vies for the ball with Sampdoria's Manolo Gabbiadini during a Serie A soccer match between Fiorentina and Sampdoria at the Luigi Ferraris Stadium in Genoa, Italy, Sunday, Feb. 16, 2020. (Tano Pecoraro/Lapresse via AP) AP

Ο διεθνής Ιταλός επιθετικός της Σαμπντόρια, Μανόλο Γκαμπιαντίνι, βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό. "Ανέβασε πυρετό, αλλά είναι καλά" ανέφερε για τον 28χρονο η ομάδα της Γένοβας.

Θετκός στον κορονοϊό βρέθηκε ο στράικερ της Σαμπντόρια, Μανόλο Γκαμπιαντίνι (δεξιά στη φωτ.). Ο 28χρονος διεθνής επιθετικός ανέβασε πυρετό, υποβλήθηκε σε εξετάσεις και διαγνώστηκε με τον ιό που εξαπλώνεται ραγδαία παγκοσμίως.

Ο Γκαμπιαντίνι, μάλιστα, κατάγεται από το Μπέργκαμο, μια από τις περιοχές που έχουν πληγεί σε τεράστιο βαθμό από τον κορονοϊό. Ο φορ της Γένοβα έχει μπει σε καραντίνα.

Υπενθυμίζεται ότι θετικός στον κορονοϊό βρέθηκε χθες και ο στόπερ της Γιουβέντους, Ντανιέλε Ρουγκάνι.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο που είχε στην Πορτογαλία για να βρεθεί στο πλευρό της μητέρας του, η οποία υπέστη πρόσφατα εγκεφαλικό, μετά το θετικό κρούσμα του συμπαίκτη του Ρουγκάνι μπήκε σε καραντίνα και δεν θα επιστρέψει στην Ιταλία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ