ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Κορονοϊός: Σε καραντίνα στη Μαδέρα ο Ρονάλντο

Juventus' Cristiano Ronaldo celebrate after scores with penalty against AC Milan during an Italian Cup soccer match between AC Milan and Juventus at the San Siro stadium, in Milan, Italy, Thursday, Feb. 13, 2020. (AP Photo/Antonio Calanni)
Juventus' Cristiano Ronaldo celebrate after scores with penalty against AC Milan during an Italian Cup soccer match between AC Milan and Juventus at the San Siro stadium, in Milan, Italy, Thursday, Feb. 13, 2020. (AP Photo/Antonio Calanni) AP

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο ταξίδεψε στην Πορτογαλία για να βρεθεί στο πλευρό της μητέρας του, η οποία υπέστη πρόσφατα εγκεφαλικό, αλλά μετά το θετικό κρούσμα του Ντανιέλε Ρουγκάνι μπήκε σε καραντίνα και δεν θα επιστρέψει στην Ιταλία.

Το θετικό κρούσμα κορονοϊού του Ντανιέλε Ρουγκάνι σήμανε συναγερμό στην Ιταλία, αφού άμεσα η Γιουβέντους και η Ίντερ μπήκαν σε καραντίνα, ενώ στον "αέρα" είναι η ρεβάνς των μπιανκονέρι με τη Λιόν για τη φάση των 16 του Champions League, αλλά κι οι αγώνες των νερατζούρι με τη Χετάφε για το Europa League.

Ωστόσο, όπως ενημέρωσε η Γιουβέντους σε καραντίνα βρίσκεται κι ο Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος (μετά τον αγώνα με την Ίντερ) ταξίδεψε στη Μαδέρα για να βρεθεί στο πλευρό της μητέρας του, η οποία υπέστη πρόσφατα εγκεφαλικό και βρίσκεται στο στάδιο της ανάρρωσης.

O 35χρονος σούπερ σταρ είχε λάβει ειδική άδεια για να ταξιδέψει στην Πορτογαλία με το ιδιωτικό τζετ του και επρόκειτο να επιστρέψει στην Ιταλία τις προσεχείς ημέρες, αλλά μετά το θετικό κρούσμα του Ρουγκάνι, παρέμεινε στη Μαδέρα και υποβάλλεται σε προληπτικές εξετάσεις.

Photo Credits: AP Photo/Antonio Calanni

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Κορονοϊός: Σε καραντίνα Γιουβέντους και Ίντερ, αναβάλλεται το ματς με τη Λιόν

TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ