ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Κορονοϊός: Σε καραντίνα Γιουβέντους και Ίντερ, αναβάλλεται το ματς με τη Λιόν

Juventus' Cristiano Ronaldo, centre, controls the ball during a Serie A soccer match between Inter Milan and Juventus, at the San Siro stadium in Milan, Italy, Sunday, Oct. 6, 2019. (AP Photo/Luca Bruno)
Juventus' Cristiano Ronaldo, centre, controls the ball during a Serie A soccer match between Inter Milan and Juventus, at the San Siro stadium in Milan, Italy, Sunday, Oct. 6, 2019. (AP Photo/Luca Bruno) AP

Σύμφωνα με τον Ιταλό δημοσιογράφο, Τανκρέντι Παλμέρι οι Γιουβέντους και Ίντερ μπήκαν σε καραντίνα μετά το θετικό κρούσμα του Ντανιέλε Ρουγκάνι, ενώ το πιθανότερο είναι πως θα αναβληθεί κι η ρεβάνς των μπιανκονέρι με τη Λιόν.

Η είδηση για το θετικό κρούσμα κορονοϊού του Ντανιέλε Ρουγκάνι προκάλεσε αλυσιδωτές αντιδράσεις και εξελίξεις, καθώς οι παίκτες, αλλά και το τεχνικό επιτελείο των Γιουβέντους και Ίντερ μπήκαν σε καραντίνα ( αγωνίστηκαν μεταξύ τους την Κυριακή), ενώ το πιθανότερο είναι πως θα αναβληθεί κι η ρεβάνς των μπιανκονερι με τη Λιόν για τη φάση των 16 του Champions League που είναι προγραμματισμένη για την επόμενη Τρίτη (17/03, 10:00).

Άλλωστε, όπως ενημέρωσαν οι διοικούντες τη "Γιούβε" μέσα από τα social media, όλοι όσοι έχουν έρθει σε επαφή με τον 25χρονο αμυντικό θα υποβληθούν σε προληπτικές εξετάσεις προκειμένου να αποφευχθεί εξάπλωση του κορονοϊού. Από την άλλη πλευρά, δεν αποκλείεται να μην διεξαχθεί ούτε ο δεύτερος αγώνας της Ίντερ με τη Χετάφε στην Ισπανία, καθώς ήδη αναβλήθηκε το πρώτο ματς στο Μιλάνο.

Αξίζει να σημειωθεί πως το βράδυ της Τετάρτης (11/03) ο πρωθυπουργός, Τζουζέπε Κόντε ανακοίνωσε πως όλη η Ιταλία μπαίνει σε "κόκκινη ζώνη" και από αύριο τα μοναδικά καταστήματα που θα είναι ανοιχτά θα είναι τα φαρμακεία και τα σούπερ μάρκετ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Θετικός στον κορονοϊό ο Ρουγκάνι της Γιουβέντους
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ