ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Θετικός στον κορονοϊό ο Ρουγκάνι της Γιουβέντους

Juventus' Daniele Rugani, centre, controls the ball ahead of Lokomotiv's Eder, left, during the Champions League Group D soccer match between Lokomotiv Moscow and Juventus at the Lokomotiv Stadium in Moscow, Russia, Wednesday, Nov. 6, 2019. (AP Photo/Alexander Zemlianichenko)
Juventus' Daniele Rugani, centre, controls the ball ahead of Lokomotiv's Eder, left, during the Champions League Group D soccer match between Lokomotiv Moscow and Juventus at the Lokomotiv Stadium in Moscow, Russia, Wednesday, Nov. 6, 2019. (AP Photo/Alexander Zemlianichenko) AP PHOTO/ALEXANDER ZEMLIANICHENKO

Η Γιουβέντους ανακοίνωσε πως ο Ντανιέλε Ρουγκάνι προσβλήθηκε από τον κορονοϊό, με την ιταλική ομάδα να προχωρά σε προληπτικές εξετάσεις σε όλους όσοι έχουν έρθει σε επαφή με τον Ιταλό στόπερ.

Θετικός στον κορονοϊό βρέθηκε ο Ντανιέλε Ρουγκάνι, όπως ανακοίνωσε η Γιουβέντους. Η ιταλική ομάδα γνωστοποίησε πως ο Ιταλός στόπερ προσβλήθηκε από τον ιό, αλλά σε ήπια μορφή και βρίσκεται σε καραντίνα.

Μάλιστα, οι μπιανκονερι ενημέρωσαν πως όλοι όσοι έχουν έρθει σε επαφή με τον 25χρονο αμυντικό θα υποβληθούν σε προληπτικές εξετάσεις προκειμένου να αποφευχθεί εξάπλωση του κορονοϊού. Εκτός από τους παίκτες της Γιουβέντους, σε εξετάσεις θα υποβληθούν κι οι παίκτες της Ίντερ, η οποία αντιμετώπισε τη "Μεγάλη Κυρία" την περασμένη Κυριακή στο Τορίνο. Την εφετινή σεζόν, ο Ρουγκανι έχει επτά συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις.

Αξίζει να σημειωθεί πως το βράδυ της Τετάρτης (11/03) ο πρωθυπουργός, Τζουζέπε Κόντε ανακοίνωσε πως όλη η Ιταλία μπαίνει σε "κόκκινη ζώνη" και από αύριο τα μοναδικά καταστήματα που θα είναι ανοιχτά θα είναι τα φαρμακεία και τα σούπερ μάρκετ.

H ανακοίνωση:

Photo Credits: AP Photo/Alexander Zemlianichenko

TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ