ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Κορονοϊός: Σκληρή γλώσσα του προέδρου της Μπρέσια σε Λοτίτο

Brescia's Romulo, left, and Lazio's Sergej Milinkovic-Savic, vie for the ball during the Italian Series A soccer match between Brescia and Lazio at the Mario Rigamonti stadium in Brescia, Italy, Sunday, Jan. 5, 2020. (Gianluca Checchi/LaPresse via AP)
Brescia's Romulo, left, and Lazio's Sergej Milinkovic-Savic, vie for the ball during the Italian Series A soccer match between Brescia and Lazio at the Mario Rigamonti stadium in Brescia, Italy, Sunday, Jan. 5, 2020. (Gianluca Checchi/LaPresse via AP) AP

Ο πρόεδρος της Μπρέσια, Μάσιμο Τσελίνο, εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση σε αυτόν της Λάτσιο, που θέλει να γυρίσει στο γήπεδο η ομάδα του εν μέσω κορονοϊού. "Μερικοί δεν καταλαβαίνουν τι συμβαίνει, είναι χειρότεροι από τον ίδιο τον ιό" δήλωσε.

Εξοργισμένος ο πρόεδρος της Μπρέσια, Μάσιμο Τσελίνο, εξαπέλυσε επίθεση στη Λάτσιο και τον ιδιοκτήτη της, Κλάουντιο Λοτίτο, που επιθυμεί να επιστρέψει η ομάδα του γήπεδο, ενώ η Ιταλία μαστίζεται από κορονοϊό.

Ο ισχυρός άνδρας της Μπρέσια έδωσε συνέντευξη στην εφημερίδα Corriere dello Sport και δεν μάσησε τα λόγια του: "Ας μην είμαστε ανόητοι. Πώς να επιστρέψουμε στα γήπεδα γι' αυτή τη σεζόν; Εγώ σκέφτομαι μόνο την επόμενη και μόνο αυτή. Για ποιο κύπελλο και ποιο πρωτάθλημα να μιλήσουμε; Αν ο Κλάουντιο Λοτίτο θέλει το πρωτάθλημα, δώστε το. Είναι πεπεισμένος ότι η ομάδα του είναι ανίκητη, ας το πιστεύει".

Ο 63χρονος παράγοντας ήταν κατηγορηματικός: "Πώς είναι δυνατόν να καθόμαστε και να μιλάμε για τον τίτλο στη Serie A όταν έχουμε πανδημία; Δεν θα μπορούσα να ασχοληθώ λιγότερο με το ποδόσφαιρο αυτή τη στιγμή. Οι άνθρωποι που πεθαίνουν έχουν γονείς, συγγενείς, φίλους, παιδιά. Πρώτα έρχεται η ανθρώπινη ζωή.

Δεν μπορούμε να ξαναπαίξουμε φέτος. Μερικοί δεν καταλαβαίνουν τι συμβαίνει και αυτοί είναι χειρότεροι από τον ίδιο τον ιό. Δεν πιστεύω στα θαύματα. Δεν πρέπει να σκεφτόμαστε πώς θα επιστρέψουμε στο γήπεδο για να παίξουμε, αλλώς αν θα επιβιώσουμε. Ας είμαστε ρεαλιστές".

Κορονοϊός: Σκληρή γλώσσα του προέδρου της Μπρέσια σε Λοτίτο

Υπενθυμίζεται ότι δεν είναι μόνο η Λάτσιο που θέλει να επιστρέψει στο γήπεδο για προπονήσεις. Η Νάπολι ανακοίνωσε την Παρασκευή (20/3) ότι στις 25 Μαρτίου οι παίκτες θα ακολουθήσουν πρωινό πρόγραμμα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ