ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Κορονοϊός: Κι όμως, η Νάπολι επιστρέφει στις προπονήσεις

Napoli's Konstantinos Manolas, right, celebrates after scoring during a Serie A soccer match between Napoli and Torino at the San Paolo Stadium in Naples, Italy, Saturday, Feb. 29, 2020. (Cafaro/LaPresse via AP)
Napoli's Konstantinos Manolas, right, celebrates after scoring during a Serie A soccer match between Napoli and Torino at the San Paolo Stadium in Naples, Italy, Saturday, Feb. 29, 2020. (Cafaro/LaPresse via AP) CAFARO/LAPRESSE VIA AP

Ο κορονοϊός θερίζει την Ιταλία και η Νάπολι ανακοίνωσε την Παρασκευή (20/3) ότι στις 25 Μαρτίου επιστρέφει στο γήπεδο με πρωινή προπόνηση.

Το τελευταίο 24ωρο στην Ιταλία έχασαν την ζωή τους 627 ασθενείς και καταγράφηκαν 5.986 νέα κρούσματα κορονοϊού. Ο συνολικός αριθμός των περιστατικών στην Ιταλία είναι 47.021, ενώ οι νεκροί έφτασαν τους 4.032.

Η Νάπολι των Μανωλά - Καρνέζη προχώρησε την Παρασκευή (20/3) στην απίστευτη απόφαση να επιστρέψουν οι παίκτες στο γήπεδο την Τετάρτη (25/3). Ο Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις, ιδιοκτήτης της Νάπολι, και ο Κλαούντιο Λοτίτο της Λάτσιο, ήταν οι μόνοι σε σχέση με τις υπόλοιπες ομάδες που ήθελαν να επιστρέψουν στο γήπεδο πριν από τις 4 Απριλίου.

Ο πρόεδρος της ένωσης Ιταλών ποδοσφαιριστών, Νταμιάνο Τομάζι, έχει δηλώσει ότι θα ήταν πολύ επικίνδυνο για την υγεία των παικτών να προπονηθούν πριν από τις 3 Απριλίου. Για τη Serie A, πάντως, σέντρα δεν προβλέπεται νωρίς. Αρχές Μαΐου στην περίπτωση που όλα κυλήσουν ομαλά και σταματήσει η εξάπλωση του κορονοϊού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Κορονοϊός: Προπονητής στη Βραζιλία κάνει 2.400χλμ. οδικώς
Κορονοϊός: Η Μπαρτσελόνα εξετάζει μείωση μισθών
Κορονοϊός: 14 γήπεδα στη Νότια Αμερική έχουν γίνει κέντρα υγείας
Κορονοϊός: Γερμανός ιολόγος δεν βλέπει να παίζεται μπάλα το 2020
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ