ΛΕΣΤΕΡ

Ο Ρότζερς αποθέωσε τον Ρανιέρι ενόψει της επιστροφής του στο Λέστερ ως αντίπαλος

Ο Μπρένταν Ρότζερς στον πάγκο της Λέστερ σε ματς κόντρα στην Μπρέντφορντ | 24 Οκτωβρίου 2021
Ο Μπρένταν Ρότζερς στον πάγκο της Λέστερ σε ματς κόντρα στην Μπρέντφορντ | 24 Οκτωβρίου 2021 @2021 STEVE LUCIANO/IMAGES

Ο Κλαούντιο Ρανιέρι επιστρέφει την Κυριακή στο "King Power Stadium" για πρώτη φορά ως αντίπαλος της Λέστερ μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος και ο Μπρένταν Ρότζερς άδραξε την ευκαιρία για να εγκωμιάσει τον προπονητή της Γουότφορντ.

Η κατάκτηση του πρωταθλήματος με την Λέστερ είναι πέντε χρόνια πίσω για τον Κλαούντιο Ρανιέρι όμως ουδείς το έχει ξεχάσει και τρανή απόδειξη είναι η τοποθέτηση του Μπρένταν Ρότζερς ενόψει της αναμέτρησης της Λέστερ με την Γουότφορντ το απόγευμα της Κυριακής (28/11, 16:00, COSMOTE SPORT 7 HD) όπου ο Ιταλός θα επιστρέψει για πρώτη φορά ως αντίπαλος στο "King Power Stadium".

"Πέρα απο την κατάκτηση της Premier League, η μεγαλύτερη κληρονομιά του Κλαούντιο είναι το αίσθημα που έδωσε στον κόσμο. Όχι μόνο στους οπαδούς της Λέστερ αλλά και στους οπαδούς σε όλο τον κόσμο", τόνισε με δηλώσεις του ο τεχνικός των αλεπούδων, για να προσθέσει:

"Έδωσε ελπίδα στους ανθρώπους ότι τα πάντα είναι πιθανά. Ο Κλαούντιο διατηρεί έναν αιώνιο δεσμό με την ομάδα. Θα έρθει εδώ προσπαθώντας να πάρει αποτέλεσμα για την Γουότφορντ αλλά οι οπαδοί μας θα είναι αιώνια ευγνώμονες για όλα όσα είχε κάνει εκείνη τη σεζόν.

Εκτός από όσα εξαιρετικά προσέφεραν τότε οι παίκτες, έκανε και εκείνος τρομερή διαχείριση καθόλη τη διάρκεια της σεζόν".

S24 Bet - Το Στοίχημα επιστρέφει στο SPORT24

Το SPORT24 απέκτησε νέα ενότητα με έγκυρο και μοναδικό περιεχόμενο για το Στοίχημα! Προγνωστικά στοιχήματος, προτάσεις και αναλύσεις με την υπογραφή του SPORT24 και της έμπειρης ομάδας δημοσιογράφων του. Καθημερινό περιεχόμενο με προτάσεις για το στοίχημα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ στο S24 BET.

TAGS ΛΕΣΤΕΡ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΓΓΛΙΑ PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ