ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Η Marca έστειλε μήνυμα στον Εμπαπέ μετά την άρνηση της Παρί να τον δώσει στην Ρεάλ

Ο Κιλιάν Εμπαπέ με τη φανέλα της Παρί Σεν Ζερμέν σε αγώνα πρωταθλήματος κόντρα στην Τρουά | 7 Αυγούστου 2021
Ο Κιλιάν Εμπαπέ με τη φανέλα της Παρί Σεν Ζερμέν σε αγώνα πρωταθλήματος κόντρα στην Τρουά | 7 Αυγούστου 2021 @2021 FRANCOIS MORI/AP IMAGES

Η Παρί απέρριψε πρόταση 200 εκατομμυρίων προτιμώντας να εξαντλήσει το συμβόλαιό του μαζί της ο Κιλιάν Εμπαπέ ωστόσο η Ρεάλ μετράει αντίστροφα για να τον κάνει δικό της και η Marca το υπενθύμισε αυτό μέσα από το πρωτοσέλιδό της.

Η Ρεάλ φέρεται να ανέβασε την προσφορά της στα 200 εκατομμύρια ευρώ για χάρη του Κιλιάν Εμπαπέ , όμως ούτε αυτή μπόρεσε να κάμψει τις αντιστάσεις της Παρί Σεν Ζερμέν, με το γαλλικό σύλλογο να μην κάνει αποδεκτή κάποια πρόταση των μερένγκες και κρατάει στο ρόστερ της τον 22χρονο Γάλλο φορ για να τον έχει δίπλα στους Μέσι και Νεϊμάρ στην επίθεσή της για τη σεζόν 2021-22.

Πλέον, ο Εμπαπέ θα εξαντλήσει το υπάρχον συμβόλαιό του, που λήγει το καλοκαίρι του 2022 και όλα δείχνουν πως δεν θα υπογράψει καινούργιο, με την Parisien να δημοσιεύει την Τρίτη ότι απέρριψε πρόταση μαμούθ με ετήσιες απολαβές 45.000.000 ευρώ από την Παρί, για διετή επέκταση της συνεργασίας τους.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Με αυτά τα δεδομένα, η Ρεάλ μπορεί από 1η Ιανουαρίου να συμφωνήσει με τον 22χρονο διεθνή και να τον υπογράψει ως ελεύθερο, με έναρξη συνεργασίας την 1η Ιουλίου, με την Marca να εστιάζει σε αυτό το γεγονός για "χτίσει" το πρωτοσέλιδο με το οποίο κυκλοφόρησε την πρώτη ημέρα του Σεπτεμβρίου (1/9).

"Θα έχεις πάντα την Μαδρίτη" είναι ο εντυπωσιακός τίτλος που επέλεξε για να στείλει μήνυμα στον Εμπαπέ ενόψει της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου που αρχίζει σε 4 μήνες από τώρα, με τη μαδριλένικη εφημερίδα να συμπληρώνει:

"Η Παρί κέρδισε το παιχνίδι του καλοκαιριού: αγνόησε 200 εκατομύρια της Ρεάλ και κράτησε τον Εμπαπέ. Εάν ο παίκτης διατηρήσει την υπόσχεσή του, οι μπλάνκος μπορούν να τον υπογράψουν δωρεάν την 1η Ιανουαρίου.

Ο Εμπαπέ κοινοποίησε αυτό το μήνυμα και έπειτα το διέγραψε: "Αναπρογραμμάτισε τα όνειρά σου για λίγο αργότερα".

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ LA LIGA ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ LIGUE 1 ΚΙΛΙΑΝ ΕΜΠΑΠΕ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ