ΚΙΛΙΑΝ ΕΜΠΑΠΕ

Εμπαπέ: Η νέα πρόταση της Ρεάλ που φτάνει τα 200 εκατ., η λεπτομέρεια που "φουντώνει" το θρίλερ και τα τρελά χρήματα που απέρριψε

Ο Κιλιάν Εμπαπέ πανηγυρίζει αφού σκόραρε απέναντι στην Μπρεστ
Ο Κιλιάν Εμπαπέ πανηγυρίζει αφού σκόραρε απέναντι στην Μπρεστ © 2021 DANIEL COLE/ AP IMAGES

Η Ρεάλ φέρεται να έκανε νέα πρόταση ύψους 200 εκατομμυρίων ευρώ για τον Εμπαπέ, με την Παρί να μην απαντάει. Η λεπτομέρεια που αποκάλυψε Ισπανός δημοσιογράφος που "φουντώνει" την υπόθεση και η πρόταση ανανέωσης 45.000.000 το χρόνο που απέρριψε ο Γάλλος.

Έστω και την τελευταία στιγμή της θερινής μεταγραφικής περιόδου, η Ρεάλ φαίνεται να συνεχίζει να κυνηγάει τον Κιλιάν Εμπαπέ. Σύμφωνα μάλιστα με το Sky Sports οι μερένγκες δεν έχουν αποσυρθεί και προσπαθούν να τον κάνουν δικό τους για το ποσό των 200 εκατομμυρίων ευρώ.

Ωστόσο, η Παρί δεν απάντησε ποτέ σ' αυτήν την πρόταση, κάνοντας σαφή την επιθυμία της να κρατήσει τον ποδοσφαιριστή στο ρόστερ της. Βέβαια, μία λεπτομέρεια που προέρχεται από Ισπανό δημοσιογράφο φαίνεται να "φουντώνει" γι' ακόμη μία φορά αυτό το θρίλερ.

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο του ραδιοφωνικού σταθμού Cope, Ισαάκ Φόουτο, το όνομα του Εμπαπέ βρίσκεται στο σύστημα TMS της FIFA, στο οποίο δηλώνονται όλες οι διεθνείς μεταγραφές, από ομάδα μιας ομοσπονδίας σε ομάδα άλλης ομοσπονδίας.

Όμως ο Εμπαπέ μέχρι στιγμής δεν έχει κάνει διεθνή μεταγραφή στην καριέρα του (Μονακό και Παρί ανήκουν στην ίδια ομοσπονδία, τη γαλλική). Επομένως υπάρχει η υπόνοια ότι ίσως η μετακίνηση στη Ρεάλ είναι στα σκαριά.

Η τελευταία προσφορά της Παρί που απέρριψε ο Εμπαπέ

Η πρόθεση των Παριζιάνων είναι ξεκάθαρη. Θα εξαντλήσει κάθε χρονικό περιθώριο που έχει στη διάθεσή της για να πείσει τον 22χρονο να ανανεώσει το συμβόλαιό του.

Αν και μέχρι στιγμής ο Εμπαπέ έχει αρνηθεί ήδη έξι προτάσεις του συλλόγου, ο αριθμός αυτός έρχεται να αυξηθεί. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την Parisien, η τελευταία προσφορά που κατέθεσε ο σύλλογος του Παρισιού στον Γάλλο σταρ αφορά σε συμβόλαιο τριετούς διάρκειας, με ετήσιες απολαβές 45 εκατ. ευρώ.

TAGS ΚΙΛΙΑΝ ΕΜΠΑΠΕ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΙΣΠΑΝΙΑ LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ