ΚΙΛΙΑΝ ΕΜΠΑΠΕ

Εμπαπέ: Μένει οριστικά στην Παρί και η Ρεάλ ετοιμάζεται για το 2022

Ο Κιλιάν Εμπαπέ στην προπόνηση της Παρί
Ο Κιλιάν Εμπαπέ στην προπόνηση της Παρί © 2021 FRANCOIS MORI/AP IMAGE

Η μεταγραφική περίοδος στην Ισπανία ολοκληρώθηκε και η Ρεάλ δεν κατάφερε να αγοράσει τον Κιλιάν Εμπαπέ από την Παρί, έστω κι αν προσέφερε αστρονομικά ποσά για να τον αποκτήσει ένα χρόνο πριν μείνει ελεύθερος.

Ο Κιλιάν Εμπαμπέ θα παραμείνει στην Παρί και θα αγωνιστεί στο πλευρό του Λιονέλ Μέσι για τη σεζόν 2021-2022, αφού η μεταγραφική περίοδος στην Ισπανία ολοκληρώθηκε και η Ρεάλ δεν αγόρασε τον Γάλλο φορ.

Οι Παριζιάνοι δεν έκαναν αποδεκτές τις προτάσεις των "μερένγκες" τις τελευταίες ημέρες, ούτε αυτήν που φέρονται να έκαναν οι Ισπανοί την Τρίτη, που ίσως ξεπερνά τα 200.000.000 ευρώ.

Πλέον, ο Εμπαπέ θα εξαντλήσει το υπάρχον συμβόλαιό του, που λήγει το καλοκαίρι του 2022. Όλα δείχνουν ότι δεν θα υπογράψει καινούργιο, με την Parisien να δημοσιεύει την Τρίτη ότι απέρριψε πρόταση μαμούθ με ετήσιες απολαβές 45.000.000 ευρώ από την Παρί, για διετή επέκταση της συνεργασίας.

Με αυτά τα δεδομένα, η Ρεάλ μπορεί από 1η Ιανουαρίου να συμφωνήσει με τον 23χρονο διεθνή και να τον υπογράψει ως ελεύθερο, με έναρξη συνεργασίας την 1η Ιουλίου.

TAGS ΚΙΛΙΑΝ ΕΜΠΑΠΕ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΙΣΠΑΝΙΑ LA LIGA ΓΑΛΛΙΑ ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ LIGUE 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ