ΧΑΝΤΜΠΟΛ

Φινάλε για Πανελλήνιο

Φινάλε για Πανελλήνιο
Πανελλήνιος

Η ομάδα χάντμπολ του Πανελληνίου ολοκληρώνει τις υποχρεώσεις της στη φάση των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ ανδρών

Άπαντες στο "στρατόπεδο" των πρωταθλητών Ελλάδας βλέπουν το αυριανό (17:30) παιχνίδι ως μία γιορτή και δεν τρέφουν αυταπάτες για θετικό αποτέλεσμα, παρ' ότι κάτι τέτοιο θα τους άφηνε περιθώρια ελπίδας για πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Η κοινή λογική επιβάλει στους παίκτες και την τεχνική ηγεσία να στρέφουν το ενδιαφέρον τους στο άλλο παιχνίδι του 7ου ομίλου, που γίνεται την Κυριακή στη Σλοβενία, μεταξύ της Κόζινα και της Χάμαρμπι. Αν οι Σουηδοί δεν κάνουν το "διπλό", ο Πανελλήνιος καταλαμβάνει την τρίτη θέση και συνεχίζει στη φάση των "16" του Κυπέλλου Κυπελλούχων.

Η αποστολή του "συλλόγου των Ολυμπιονικών" έφτασε σήμερα στη Βαρκελώνη με χαλαρή διάθεση και πρόθεση να ευχαριστηθούν το παιχνίδι. Μάλιστα, ο Παναγιώτης Ιατρούδης έχει πάρει μαζί του ένα μπουκάλι κονιάκ, το οποίο θα κάνει δώρο στον προπονητή των Καταλανών, με τον οποίο ανέπτυξαν καλές σχέσεις μετά το πρώτο ματς στη Χαλκίδα.

Να σημειωθεί ότι οι Ισπανοί, που είχαν επικρατήσει 37-22 στη Χαλκίδα, μετρούν πέντε νίκες σε ισάριθμες αναμετρήσεις και φυσικά έχουν ήδη εξασφαλίσει την πρώτη θέση του ομίλου.

Η βαθμολογία του 7ου ομίλου (σε 5 αγώνες): Μπαρτσελόνα 10, Κόζινα 4, Πανελλήνιος 4, Χάμαρμπι 2.







ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ