ΧΑΝΤΜΠΟΛ

Αναχωρεί για Κροατία η Εθνική

Αναχωρεί για Κροατία η Εθνική
εθνικη

Για την Όσιγιεκ αναχωρεί η Εθνική ανδρών, που το Σάββατο θα αντιμετωπίσει την Κροατία

Από τους 18 παίκτες με τους οποίους δούλευαν τις τελευταίες ημέρες οι ομοσπονδιακοί προπονητές, Νίκος Μάντζος και Παναγιώτης Ιατρούδης, "έκοψαν" τους Νίκο Σαμαρά και Χαράλαμπο Ανανιάδη. Έτσι, την αποστολή συγκροτούν οι Αλέξης Αλβανός (Γκούμερσμπαχ), Σάββας Καρυπίδης, Δημήτρης Τζιμούρτος (Μελσούνγκεν), Γιώργος Χαλκίδης (Βέτσλαρ), Σταύρος Παπαδόπουλος, Νίκος Τζούφρας, Νίκος Βουτσάς, Χαρίλαος Δέλιος, Δημήτρης Μπαντής (Φίλιππος Βέροιας), Νίκος Ριγανάς (Θερμαϊκός), Θεόδωρος Ευαγγελίδης, Γιώργος Κότσυφας (ΠΑΟΚ), Ευγένιος Κουλούρης (ΑΕΚ), Αλέξανδρος Κοτελίδας, Γιώργος Ζαραβίνας (Πανελλήνιος), Στέλιος Δημάκης (ΓΑΣ Κιλκίς).
" Θα αντιμετωπίσουμε την Κροατία απελευθερωμένοι, μιας και δεν έχουμε κάτι να χάσουμε και θα δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας απέναντι σε αυτό το συγκρότημα με τις πολλές επιτυχίες", τόνισε ο Νίκος Μάντζος, ενώ ο αρχηγός της ομάδας, Σάββας Καρυπίδης, επεσήμανε: " Στο παιχνίδι με τη Φινλανδία ήμασταν το φαβορί, αλλά αυτό μας γέμισε άγχος για να το αποδείξουμε και στην πράξη. Τώρα υπάρχει μία νέα εθνική, οι περισσότεροι συμπαίκτες δεν είναι τώρα στην ομάδα κι έχουν γίνει προσθήκες από νέα παιδιά. Ο κόσμος πρέπει να μην έχει τόσο ψηλά τον πήχη και εμείς από την πλευρά μας θα προσπαθούμε να δίνουμε τις εμπειρίες μας στα νέα παιδιά, διότι κάποια στιγμή εμείς θα φύγουμε κι αυτοί θα συνεχίσουν την πορεία της εθνικής. Όσον αφορά το παιχνίδι με την Κροατία, είναι μία πρόκληση για εμάς. Θεωρώ πως είναι πολύ δύσκολο να κερδίσουμε μέσα στην Κροατία, βέβαια στον αθλητισμό ποτέ μην λες ποτέ, γιατί οι αγώνες γίνονται και κερδίζονται μέσα στα γήπεδα".

Από την πλευρά του, ο διεθνής τερματοφύλακας Χαρίλαος Δέλλιος υποστήριξε: " Είχαμε άγχος στο παιχνίδι με τη Φινλανδία. Θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον κόσμο που ήρθε να μας στηρίξει. Αν και δεν πήγαμε καλά, κρατάμε το αποτέλεσμα. Το παιχνίδι στην Κροατία είναι διαφορετικού χαρακτήρα. Η Κροατία έχει χρυσό στους Ολυμπιακούς και είναι σήμερα δεύτερη παγκόσμια πρωταθλήτρια. Εμείς από την πλευρά μας θα προσπαθήσουμε να ξεπεράσουμε τον εαυτό μας και να πάρουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα".

Υπενθυμίζουμε πως την Τετάρτη το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα αντιμετώπισε στην Κομοτηνή τη Φινλανδία, παίρνοντας δύσκολα τη νίκη με 31-26.




ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ