CHAMPIONS LEAGUE

Ζιράρ: "Καλύτερος ο Ολυμπιακός και στους δύο αγώνες"

Ζιράρ: "Καλύτερος ο Ολυμπιακός και στους δύο αγώνες"
INTIME SPORTS

Ο Ρενέ Ζιράρ ήταν κύριος στη συνέντευξη Τύπου κι αφού παραδέχθηκε την ανωτερότητα του Ολυμπιακού, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για το "Γεώργιος Καραϊσκάκης".

Αναλυτικά η συνέντευξη Τύπου του Γάλλου προπονητή:

" Δεν έχω να σας δώσω κάποια εξήγηση γιατί η ομάδα παρουσιάζει αυτά τα σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή της. Από την αρχή της σεζόν, συμβαίνει το ίδιο πράγμα! Έχουμε κάποια καλά διαστήματα, αλλά και κάποια άλλα πολύ άσχημα, στα οποία δεν έχουμε καθόλου ρυθμό στο παιχνίδι μας. Απόψε παίξαμε καλά για τριάντα λεπτά, αλλά πρέπει να ψάξουμε να βρούμε τι δεν πάει καλά στην ομάδα μας.

Κρίμα για την ήττα, αλλά πρέπει να είμαστε ρεαλιστές. Χρειαζόμαστε ένα θαύμα για την τρίτη θέση στον όμιλο. Δεν έχω να πω πολλά, αλλά η τελευταία θέση δεν μου δίνει ελπίδες για τη συνέχεια.

Φυσικά και ο Ολυμπιακός ήταν η καλύτερη ομάδα και στους δύο αγώνες. Αφού μας κέρδισες δύο φορές, είναι τόσο απλό! Ο όμιλος παραμένει ανοιχτός, αλλά όχι για την ομάδα μου. Δεν σταθήκαμε στο ύψος των αγώνων και του ομίλου. Τα πάντα είναι ανοιχτά από εδώ και πέρα για τις δύο πρώτες θέσεις.

Είναι μεγάλη μου χαρά που βρέθηκα στην Ελλάδα. Δεν είχα έρθει ούτε ως ποδοσφαιριστής ούτε ως προπονητής. Είναι χαρά για το ποδόσφαιρο μία ομάδα να έχει τέτοιο κόσμο κι ένα τέτοιο γήπεδο!

Ο Ολυμπιακός έχει πολλές πιθανότητες για να προκριθεί. Η Σάλκε είναι δυνατή και σφιχτή ομάδα. Η Άρσεναλ, όμως, πιστεύω πως είναι η ισχυρότερη του γκρουπ. Όπως είδαμε κι απόψε, όμως, ο Ολυμπιακός έχει πολλές πιθανότητες για να προκριθεί.

Είμαι απογοητευμένος από τους παίκτες μου γιατί πιστεύω πως μπορούμε να αποδώσουμε πολύ καλύτερα ως ομάδα. H διοργάνωση απαιτεί εμπειρία κι εμείς δεν την έχουμε. Πρέπει να κατανοήσουμε τι κάναμε λάθος και να είμαστε ρεαλιστές στην προσέγγιση των αγώνων μας στον όμιλο. Δεν θέλουμε να επαναλάβουμε ποτέ τα ίδια λάθη που κάναμε. Πρέπει να δούμε πώς θα προσεγγίσουμε τον επόμενο αγώνα στο Πρωτάθλημα και να βρούμε κίνητρο για τους παίκτες προκειμένου να αντεπεξέλθουν στις απαιτήσεις".

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ