CHAMPIONS LEAGUE

Ζ. Σίλβα: "Πάθος και δύναμη"

Ζ. Σίλβα: "Πάθος και δύναμη"
Κλέιτον αναχώρηση

Πάθος, δύναμη και γκολ τα ζητούμενα κατά την αποθεωτική αναχώρηση. Μήνυμα Πιρές προς Σίλβα (vid)

Ζ. Σίλβα: "Πάθος και δύναμη"

Αριστος γνώστης παιχνιδιών ύψιστης σημασίας και ο Ζιλμπέρτο Σίλβα στις δηλώσεις κατά την αναχώρηση του Παναθηναϊκού για την Βαλένθια, όπου μετέπειτα οδικώς θα πάνε στο Βιγιαρεάλ, μίλησε για τα χαρακτηριστικά που θα πρέπει να δείξουν οι "πράσινοι" στο "Μαδριγάλ".

" Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι. Νομίζω ότι είμαστε προετοιμασμένοι κατάλληλα για να επιστρέψουμε από την Ισπανία μετά το παιχνίδι με ένα θετικό αποτέλεσμα. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι σε όλο το ματς, να έχουμε πάθος και δύναμη και να δώσουμε το καλύτερο μας εαυτό.

Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι όμως έχουμε το τρόπο όπως και στην πρώτη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ με δύο πολύ σημαντικές νίκες σε Βρέμη και Μιλάνο. Ξέρουμε και έχουμε τις δυνατότητες να πετύχουμε κάτι ανάλογο

".

Ιβανσιτς: "Το 1-1 θα ήταν ιδανικό..."

Ο μεγάλος πρωταγωνιστής από το τελευταίο παιχνίδι με τον Πανιώνιο, Αντρέας Ιβανσιτς σαφώς με καλύτερη ψυχολογία μίλησε για το παιχνίδι με τους Ισπανούς, θεωρώντας ιδανικό αποτέλεσμα το 1-1, ενόψει της ρεβάνς του ΟΑΚΑ.

" Δεν μπορώ να προβλέψω κάποιο σκορ αλλά το 1-1 θα ήταν ιδανικό για μας. Είναι σημαντικό σε ένα εκτός έδρας ματς και ειδικά στη φάση που βρισκόμαστε με τα νοκ άουτ παιχνίδια να πετύχουμε ένα γκολ.

Είναι σημαντικό που θα είναι μαζί μας για να μας συμπαρασταθεί ο 12ος παίκτης μας, που είναι ο κόσμος. Σε ένα μικρό γήπεδο όπως είναι αυτό της Βιγιαρεάλ θα μας ενθαρρύνει και θα μας βοηθήσει για το θετικό αποτέλεσμα που ζητάμε

".

Κλέιτον: "Να το πιστέψουμε και να παλέψουμε"

Για πίστη στις δυνάτοτητες και μάχη μέχρι το τελευταίο λεπτό, μίλησε ο άλλος Βραζιλιάνος των "πράσινων", Σίλβα Κλέιτον. " Είμαστε έτοιμοι και έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα για το ματς και ο προπονητής μας έχει δώσει οδηγίες. Εμείς από την πλευρά μας θέλουμε και είμαστε έτοιμοι να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι.

Πρέπει να το πιστέψουμε και να παλέψουμε μέχρι τέλους για το θετικό αποτέλεσμα. Η Βιγιαρεάλ είναι μια καλή ομάδα. Αν καταφέρουμε να πετύχουμε ένα γκολ σίγουρα θα είναι πολύ καλό

".

"Λεωφόρος" το καταπράσινο "Ελ. Βενιζέλος"

Από το πρωί το "Ελευθέριος Βενιζέλος" ήταν καταπράσινο αφού πάρα πολλοί οπαδοί του συλλόγου αναχωρούσαν (περίπου 2500 θα βρεθούν στο Μαδριγάλ) με τις εκδρομές (4 τσάρτερ σήμερα) για την Βαλένθια. Μόλις αντιλήφθηκαν την αποστολή που έφτασε άρχισαν οι εκδηλώσεις λατρείας και τα συνθήματα (ενώ και τα φλας άστραφταν) με κύριο σύνθημα για " Διπλό στην Ισπανία... ΠΑΟ ΟΛΕ ΟΛΕ".

Ανακοίνωση για τα εισιτήρια

Μόνο από τα εκδοτήρια της Λεωφόρου Αλεξάνδρας θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 25 του μήνα η διάθεση των εισιτηρίων για τον επανηληπτικό αγώνα με την Βιγιαρέαλ, όπως ανακοίνωσε επίσημα η ΠΑΕ.

" H ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει ότι αύριο, Τετάρτη 25 Φεβρουαρίου, η διάθεση των εισιτηρίων του επαναληπτικού αγώνα της φάσης των «16» του Champions League, Παναθηναϊκός-Βιγιαρεάλ ο οποίος θα διεξαχθεί στις 10 Μαρτίου, θα γίνεται αποκλειστικά και μόνο από τα εκδοτήρια της θύρας 4 του γηπέδου «Απόστολος Νικολαϊδης» στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας, λόγω της διεξαγωγής του αγώνα κυπέλλου, ΑΕΚ-Ξάνθη στο ΟΑΚΑ." αναφέρει η ανακοίνωση.

Πιρές: "Θα νικήσω τον Ζιλμπέρτο"

Μήνυμα νίκης στέλνει ο Γάλλος άσος της Βιγιαρεάλ Ρομπέρ Πιρές, προς τον πρώην συμπαίκτη του στην Άρσεναλ Ζιλμπέρτο Σίλβα, που δηλώνει Ολυμπιακός λόγω της γυναίκας του.

" Φίλε αυτή την φορά θα περάσει η Βιγιαρεάλ" τονίζει ο Πιρές σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα "Εξέδρα".

" Η κλήρωση θα μπορούσε να είναι και χειρότερη αλλά δεν παύει να είναι παγίδα. Όταν μία ομάδα τερματίζει πρώτη στον όμιλο της και μπροστά από την Ίντερ, δείχνει την αξία της. Αν παίξουμε με την ιδέα ότι θα προκριθούμε χωρίς πρόβλημα τότε θα μας αποκλείσουν. Αλλά γνωρίζοντας πως είναι ο προπονητής μας, είναι σίγουρο ότι δεν θα μας αφήσει να επαναπαυτούμε.



Είδα το ματς κόντρα στην Ίντερ όπου νίκησαν 1-0 και μπορώ να πω ότι είναι μία ομάδα που παίζει πολύ καλά αμυντικά. Έχουν δυο κεντρικούς αμυντικούς πολύ ψηλούς πολύ δυνατούς, στους οποίους προστίθενται οι δύο στην μεσσαία γραμμή. Γνωρίζω τον Ζιλμπέρτο Σίλβα, ο οποίος διαθέτει μεγάλη εμπειρία. Αυτοί οι τέσσερις αποτελούν την βάση του Παναθηναϊκού", ήταν τα πρώτα λόγια του Ρομπέρ Πιρές, για το τι περιμένει από τους "πράσινους" αύριο το βράδυ στο "Mαδριγάλ".

Το μηδέν στην άμυνα είναι ο πρωταρχικός στόχος των παικτών του Μαουρίτσιο Πελεγκρίνι, όπως επισημαίνει ο Πιρές: " H εμπειρία μου λέει ότι δεν πρέπει να δεχτούμε γκολ, γιατί σε περίπτωση ισοπαλίας στο γκολ αυτό είναι καθοριστικό. Πρέπει να παίξουμε με ηρεμία και να σκεφτούμε ότι η πρόκριση θα παιχτεί και στα δύο παιχνίδια".

Ο Πιρέζ δεν ξεχνάει τον Ζιλμπέρτο Σίλβα τον οποίο θα αντιμετωπίσει για πρώτη φορά στην καριέρα του ως αντίπαλο: " Xαίρομαι που θα τα ξαναπούμε και αυτό επειδή τα πάει μία χαρά στην Ελλάδα. Περάσαμε πολλά στην Άρσεναλ, παίζοντας σε μία από τις καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη. Τον είδα με την Βραζιλία κόντρα στην Ιταλία και είναι όπως πάντα. Δεν τρέχει πολύ αλλά είναι ένας έξυπνος προπονητής. Λατρεύω τέτοιου είδους παίκτες.

Δεν συνηθίζουμε να έχουμε τηλεφωνική επαφή, αλλά είμαι σίγουρος ότι χαίρεται όπως και εγώ. Τώρα θα είμαστε ο ένας απέναντι στον άλλον. Δεν έχει κατεβάσει το επίπεδο του, κάθε φορά που παίζει σε μία ομάδα την κάνει καλύτερη. Συμβαίνει με την Βραζιλία αλλά και τη νέα του ομάδα

".

Κάνι: "Όπλο ο κόσμος του ΠΑΟ"

Ανοικτή και για τις δύο ομάδες θεωρεί την πρόκριση το 10αρι της Βιγιαρεάλ Ρουμπέν Γκαρσία Κάνι, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα "Derby".

" Είναι από τα ζευγάρια στα οποία δεν υπάρχει φαβορί. Το όνομα του αντιπάλου δεν τρομάζει ούτε τον έναν ούτε τον άλλον. Πιστεύω ότι και τα δύο ματς είναι ανοικτά σε όλα τα αποτελέσματα και εκ των προτέρων δεν μπορείς να πεις ποια ομάδα έχει το πάνω χέρι.

Ο ρυθμός είναι το μεγάλο μας "όπλο" και αν δεν καταφέρουμε να παίξουμε όπως θέλουμε αντιμετωπίζουμε πρόβλημα. Αυτοί έχουν τον δικό τους στυλ πρεσάρουν πολύ και αμύνονται σωστά. Προσωπικά πιστεύω ότι η πρόκριση θα κριθεί τις λεπτομέρειες.

Είναι ιδιαίτερα σημαντικό για εμάς να μην δεχτούμε γκολ. Αν ο Παναθηναϊκός σκόραρει στην έδρα μας τα δεδομένα αλλάζουν. Αντίθετα, αν κρατήσουμε το μηδέν στην άμυνα τότε μπορούμε να κυνηγήσουμε με υπομονή ένα γκολ στην ρεβάνς",



τονίζει ο Κάνι αναλύοντας τις απόψεις του για τις αναμετρήσεις με τον Παναθηναϊκό .



Στην ερώτηση για την ατμόσφαιρα που περιμένει στο Ολυμπιακό Στάδιο, τονίζει: "Πραγματικά είναι καταπληκτική η ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού. Πριν από μερικά χρόνια είχα παίξει ως αντίπαλος του Παναθηναϊκού όταν αγωνιζόμουν στην Σαραγόσα. Ήταν 60.000 κόσμος σε φιλικό παιχνίδι. Ο κόσμος του Παναθηναϊκού θεωρώ ότι είναι το σημαντικότερο "όπλο" του Παναθηναϊκού στα μεταξύ ματς".

Το Τρέιλερ του SPORT 24

















































TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ