ΟΛΛΑΝΔΙΑ

Υπέγραψε στην Άλκμααρ θέλει Μίντλεσμπρο!

Υπέγραψε στην Άλκμααρ θέλει Μίντλεσμπρο!
New Image

Μπέρδεμα επικρατεί στην περίπτωση της μεταγραφής του Αλφόνσο Άλβες καθώς όπως φαίνεται ο ποδοσφαιριστής υπέγραψε ενώ είχε ήδη συμφωνία

Και ενώ όλα έδειχναν ότι ο Αλφόνσο Άλβες θα πάει στην Αλκμάαρ τελικά τα πράγματα έχουν μπλεχτεί πολύ, καθώς ο ποδοσφαιριστής υπέγραψε συμβόλαιο με τον Ολλανδικό σύλλογο την στιγμή που η ομάδα του δεν είχε ιδέα περί συμφωνίας, ενώ σύμφωνα με τα λεγόμενα του παίκτη ο ίδιος τώρα θέλει να πάει στην Μίντλεσμπρο!!
Συγκεκριμένα πριν ένα μήνα περίπου η Αλκμάαρ και η Χέρενφεϊν είχαν έρθει σε συμφωνία για την μετακίνηση του ποδοσφαιριστή με αποτέλεσμα ο Άλβες να υπογράψει συμβόλαιο με την καινούργια του ομάδα, παρόλα αυτά οι διαδικασίες τελικά δεν ολοκληρώθηκαν με αποτέλεσμα ο ποδοσφαιριστής να έχει δυο συμβόλαιο ταυτόχρονα.

Έτσι η ομάδα της Αλκάαρ έφτιαξε μια επιτροπή από δικηγόρους για να διευθετήσει την περίπτωση του ποδοσφαιριστή, καθώς όχι μόνο υπέγραψαν συμβόλαιο μαζί του αλλά άρχισαν να τον πληρώνουν κιόλας.

“Είναι προφανές ότι ο Άλβες έχει υπογράψει συμβόλαιο με την ομάδα μας εδώ και ένα μήνα περίπου, αλλά ένα είναι σίγουρο ότι δεν έχει πάψει να είναι σε ισχύει η συμφωνία με την προηγούμενη ομάδα του, αυτή την στιγμή έχει δυο συμβόλαια”, είπε ο επικεφαλής των δικηγόρων Ζούντγκε Βερμέλεν.

Ο Βερμέλεν μάλιστα δεν έκρυψε την έκπληξη του για τις δηλώσεις του Άλβες που λέει ότι θέλει να πάει στην Αγγλία και την Μίντλεσμπρο.

“Το φυσιολογικό για έναν παίκτη που έχει υπογράψει σε μια καινούργια ομάδα είναι να θέλει σαν τρελός να παίξει σε αυτήν, στην περίπτωση του Άλβες όμως τα πράγματα είναι διαφορετικά καθώς ο ίδιος λέει ότι θέλει να πάει στην Μίντλεσμπρο”.


Όπως φαίνεται η κατάσταση είναι πολύ μπλεγμένη και μάλλον θα οδηγηθούν στα δικαστήρια για να λύσουν το πρόβλημα.









TAGS ΟΛΛΑΝΔΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ