ΟΛΛΑΝΔΙΑ

Άλβες:“Με κοροϊδεύουν που παίζω στην Χέρενφεϊν”!

Άλβες:“Με κοροϊδεύουν που παίζω στην Χέρενφεϊν”!
Αλφόνσο

Στην Αγγλία θέλει να συνεχίσει την καριέρα του ο Αλφόνσο Άλβες σύμφωνα με δηλώσεις του.

Την προηγούμενη εβδομάδα παραλίγο να τον δούμε με την φανέλα της Αλκμάαρ, αυτή την εβδομάδα ίσως τον δούμε με αυτή της Μάντσεστερ Σίτι, ο λόγος για τον περσινό “κανόνι” της Ολλανδίας Αλφόνσο Άλβες.
Ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής στην προηγούμενη σεζόν πέτυχε 35 τέρματα σε 31 παιχνίδια προκαλώντας αίσθηση σε όλη την Ευρώπη, όπως ήταν λογικό πολλές ομάδες έχουν προσπαθήσει να τον αποκτήσουν με την Χέρενφεϊν όμως να μην το αφήνει. Η ώρα όμως απ' ότι φαίνεται ήρθε μετά τις δηλώσεις και του ίδιου, με τις Μίντλεσμπρο και Μάντσεστερ Σίτι να κονταροχτυπιούνται για το ποια θα τον αποκτήσει.

“Το όνειρο μου είναι να αγωνιστώ στην Αγγλία και την Πρέμιερ Λιγκ, αυτό θα με βοηθήσει στο να κρατήσω την θέση μου στις πρώτες επιλογές του προπονητή μου στην Εθνική Βραζιλίας”, είπε στην Mirror και συνέχισε.

“Έπαιξα με την Βραζιλία μέσα στο Wembley και η εμπειρία ήταν μοναδική, όταν γυρνάω στην χώρα μου για να ενσωματωθώ στο εθνικό συγκρότημα όλοι οι συμπαίκτες μου έρχονται από τα μεγαλύτερα κλαμπ, με ρωτάνε επίτηδες που παίζω και όταν τους λέω βάζουν τα γέλια μαζί μου, θέλω να βρεθώ στην ίδια θέση με αυτούς”.



Μετά από αυτές τις δηλώσεις του ποδοσφαιριστή για τον σύλλογο που ανήκει, είναι σίγουρο ότι δεν θα είναι πια τόσο δημοφιλής όσο παλιά.




TAGS ΟΛΛΑΝΔΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ