ΟΛΛΑΝΔΙΑ

Χούντελαρ: "Ο Ντάβιντς μου πρότεινε Γιούβε"

Χούντελαρ: "Ο Ντάβιντς μου πρότεινε Γιούβε"
Χούντελααρ-Άγιαξ

Την αποκάλυψη ότι ο Έντγκαρ Ντάβιντς τον προέτρεψε να πάρει μεταγραφή στη Γιουβέντους έκανε ο άσος του Άγιαξ, Κλας Γιαν Χούντεραρ

"Ο στόχος μου είναι να παίξω σε μεγάλη ομάδα και η Γιουβέντους είναι ομάδα που καλύπτει τις φιλοδοξίες μου", τόνισε ο Ολλανδός φορ με δηλώσεις του στην ιταλική "Corriere dello Sport" και συνέχισε:

"Θα δούμε τί θα γίνει. Περιμένω ήρεμα μέχρι να γίνει κάτι. Ξέρω πολλά για τη Γιούβε, καθώς στην Ολλανδία την αποκαλούμε γηραιά κυρία και με όλα τα τρόπαια που έχουν κατακτήσει, τους καθιστούν πολύ ελκυστική ομάδα.

Ο Έντγκαρ Ντάβιντς μου είπε τα πάντα για την ομάδα. Μου είπε πολλά θετικά πράγματα για τη Γιούβε και το ιταλικό ποδόσφαιρο γενικότερα.

Παρακολουθώ τη Serie A γιατί είναι ένα πρωτάθλημα διασκεδαστικό και παθιασμένο. Μου αρέσει η Ιταλία και ο σεβασμός που υπάρχει από αρκετές ιταλικές ομάδες προς το πρόσωπό μου με ευχαριστεί, όμως δεν έχω καμία επαφή μαζί τους.

Αυτό περιλαμβάνει τη Γιουβέντους, που είναι ομάδα με μεγάλη παράδοση και μία ομάδα που ο οποιοσδήποτε θα ήθελε να αγωνιστεί σε αυτήν".







TAGS ΟΛΛΑΝΔΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ