ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ξεκινούν οι πληρωμές ποδοσφαιριστών

Ξεκινούν οι πληρωμές ποδοσφαιριστών
INTIME SPORTS

Το αργότερο μέχρι την Δευτέρα αναμένεται να ξεκινήσουν οι πληρωμές στο ποδοσφαιρικό τμήμα. Αναζητούνται άλλες 500.000 ευρώ για την ΑΜΚ. Λιποθύμησε ο Ζέκα.

Ο Σεπτέμβριος τελειώνει και μαζί του η προθεσμία στους παλαιούς μετόχους της ΠΑΕ Παναθηναϊκός να βάλουν πρώτοι χρήματα στην Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου της εταιρείας.

Μέχρι και σήμερα (28/9) αυτά είναι ελάχιστα και αφορούν περίπου 230.000 ευρώ του Ανδρέα Βγενόπουλου και 250.000 ευρώ από την πλευρά Πολέμη συν τα 2.2 εκ. ευρώ από την Παναθηναϊκή Συμμαχία.

Υπάρχει λοιπόν ένα κενό κοντά στις 500.000 ευρώ που θα πρέπει να μαζευτεί, έτσι ώστε να καλυφθεί η αύξηση που ορίστηκε τελικά στα 6 εκ. ευρώ. Ο Γιάννης Αλαφούζος ψάχνει να βρει νέους "συμπαίκτες" που θα βοηθήσουν, όμως κάτι τέτοιο μοιάζει δύσκολο αυτή την εποχή.

Με το ξεκίνημα της νέας εβδομάδας πάντως αναμένονται πληρωμές στο ποδοσφαιρικό τμήμα της ΠΑΕ, κυρίως σε παίκτες που τους οφείλονται χρήματα από την περσινή σεζόν. Μάλιστα αρκετοί εξ αυτών μίλησαν στη συνάντηση της Πέμπτης και έθεσαν το θέμα στο τραπέζι, παίρνοντας εγγυήσεις από τον Κώστα Ελευθεράκη.

Τέλος να πούμε πως στην προπόνηση της Πέμπτης είχαμε ένα απρόοπτο με τον Ζέκα, ο οποίος δέχθηκε τη μπάλα με δύναμη στο πρόσωπο και λιποθύμησε!

Στη συνέχεια μεταφέρθηκε για προληπτικούς λόγους στο νοσοκομείο, όπου υποβλήθηκε σε εξετάσεις που δεν έδειξαν κάτι ανησυχητικό.

Εσείς διαβάστε: Προσφυγή κατά της Σούπερ Λίγκας ο Παναθηναϊκός, Το τουίτ για τον Φερέιρα..., Τετ α τετ Ελευθεράκη με τους αρχηγούς στην Παιανία, Τα εισιτήρια για το Παναθηναϊκός-Αστέρας Τρίπολης, Με Πίντο, Βύντρα κόντρα στον Αστέρα.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ