ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Με Πίντο, Βύντρα κόντρα στον Αστέρα

Με Πίντο, Βύντρα κόντρα στον Αστέρα
INTIME SPORTS

Μπουμσόνγκ και Βελάσκες δεν πήραν μέρος στην προπόνηση της Πέμπτης και θεωρείται απίθανο να προλάβουν το παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης. Υπολογίζονται οι Ζέκα, Σισοκό, Μαρίνος, που έχουν πρόβλημα.

Με ελλείψεις θα παρουσιαστεί στο κυριακάτικο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης ο Παναθηναϊκός, αφού μετά τον Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ που είναι νοκ άουτ, ο Σέμα Βελάσκες πολύ δύσκολα θα αγωνιστεί.

Ο στόπερ από τη Βενεζουέλα προπονήθηκε ατομικά, αλλά η κατάσταση του δεν έχει βελτιωθεί, ενώ ο Γάλλος υποβλήθηκε σε θεραπεία για το μυικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει.

Ο πρώτος είναι εξαιρετικά δύσκολο να προλάβει το ματς με τους Αρκάδες και ο δεύτερος έχει τεθεί νοκ άουτ εδώ και μέρες.

Αντίθετα, ο Μαρίνος, που ακολούθησε πρόγραμμα αποφόρτισης, ο Σισοκό που γυμνάστηκε ατομικά και ο Ζέκα, ο οποίος εγκατέλειψε για προληπτικούς λόγους, λόγω ενός χτυπήματος στο πρόσωπο, υπολογίζονται από τον Ζεσουάλντο Φερέιρα.

Με Βύντρα και Πίντο

Στην προπόνηση της Πέμπτης στο Αθλητικό Κέντρο της Παιανίας, οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού έκαναν ζέσταμα, στη συνέχεια επιδόθηκαν σε ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας και ακολούθως χωρίστηκαν σε τρεις ομάδες και έπαιξαν δίτερμα εναλλάξ.

Στο δίτερμα, ο Φερέιρα δεν φανέρωσε τα πλάνα του, αφού χώρισε τους ποδοσφαιριστές του σε ανάμεικτες ομάδες. Ωστόσο, με τις ελλείψεις που υπάρχουν, Βύντρα και Πίντο θα αποτελέσουν το δίδυμο των στόπερ και ο Σεϊταρίδης θα καλύψει το δεξί άκρο της άμυνας.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ