ΑΡΗΣ

Βιτόλο: "Είμαι εκατό τοις εκατό έτοιμος"

Βιτόλο: "Είμαι εκατό τοις εκατό έτοιμος"
βιτολο

"Είμαι εκατός τοις εκατό έτοιμος από φυσικής κατάστασης", δήλωσε ο διψασμένος να επιστρέψει Βίκτορ Βιτόλο

"Αισθάνομαι πολύ καλά που μπορώ και πάλι να αγωνιστώ και να προσφέρω στην ομάδα μου. Έχω όρεξη για να παίξω ποδόσφαιρο, να μπω ξανά μέσα στο γήπεδο. Είμαι εκατό τοις εκατό έτοιμος από φυσικής κατάστασης να αγωνιστώ, για να προσφέρω στην ομάδα σε αυτή τη σημαντική στιγμή", τόνισε ο Βιτόλο όσον αφορά τον τραυματισμό του στην συνέντευξη που παραχώρησε στα ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ 98,7 και στην εκπομπή του SUPER 3 ενώ αναφερόμενος στην επιστροφή του δήλωσε πως: "Ήταν πολύ δύσκολο για μένα να μην αγωνίζομαι. Ο τραυματισμός μου, ήρθε σε μία πολύ δύσκολη στιγμή για την ομάδα. Όσο έλειψα οι συμπαίκτες μου πήραν θετικά αποτελέσματα και βρισκόμαστε πλέον κοντά στην είσοδο μας στα πλέι οφ. Είμαστε έτοιμοι να πετύχουμε τον στόχο μας".

Για την αναμέτρηση της Κυριακής με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ και το κυνήγι της 5ης θέσης και της συμμετοχής στα πλέι οφ είπε ότι: "Είναι ξεκάθαρο ότι εξαρτάται από εμάς αν θα μπούμε στα πλέι οφ. Αν πάρουμε έξι βαθμούς στα δύο τελευταία παιχνίδια τότε πιστεύω ότι εμείς θα πανηγυρίσουμε στο τέλος. Η Λάρισα έχει ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό και πρέπει να το εκμεταλλευτούμε.

Έχουμε κάνει ένα καλό σερί, έχουμε μία πολύ δυνατή ομάδα και μπορούμε να αντεπεξέλθουμε στις δυσκολίες του παιχνιδιού. Να ξέρετε ότι θα δώσουμε το 100% των δυνάμεων μας. Θα αφήσουμε την ζωή μας μέσα στο γήπεδο για να κατακτήσουμε τους τρεις βαθμούς. Ο κόσμος του Άρη πρέπει να είναι ήσυχος για αυτό το θέμα".

Τέλος για την παραμονή του στην ομάδα τόνισε χαρακτηριστικά ότι: " Είμαι πολύ περήφανος που φοράω την φανέλα του Άρη. Είναι μία σημαντική καμπή αυτή την στιγμή για την ιστορία του συλλόγου. Πρέπει μοναδικός μας στόχος αυτή τη στιγμή να είναι η είσοδος στα πλέι οφ.

Για την ομάδα, η έξοδος στην Ευρώπη θα επιφέρει οικονομικά οφέλη και έτσι θα μπορέσει και στον τομέα των μεταγραφών και των ανανεώσεων να κινηθεί με μεγαλύτερη άνεση. Πρέπει να πετύχουμε πρώτα τον στόχο μας και μετά θα ξεκινήσουμε τις συζητήσεις"

.





TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ