ΑΡΗΣ

Κάμπορα: "Ζωντανό το όνειρο"

Κάμπορα: "Ζωντανό το όνειρο"
καμπορα χαβιτο

Αισιοδοξία στο στρατόπεδο των "κιτρίνων" για είσοδο στα πλέι οφ μετά τα αποτελέσματα της Κυριακής

Μία συμμετοχή που όπως όλα δείχνουν θα ισοδυναμεί και με ευρωπαϊκό εισιτήριο για τον Άρη εν όψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου σε περίπτωση που ο τελικός για τον φετινό θεσμό του Κυπέλλου hellas online είναι μεταξύ Ολυμπιακού και ΑΕΚ.
Ο παίκτης που άνοιξε χθες το σκορ στο «Κλεάνθης Βικελίδης» κάνοντας το 1-0 για τον Άρη ο Φρανθίθκο Χαβίτο τόνισε μετά την λήξη για το κυνήγι της 5ης θέσης φανερά χαρούμενος για την νίκη αλλά και το δικό του γκολ ότι: " Μετά την ισοπαλία της Λάρισας είμαστε ακόμα περισσότερο αισιόδοξοι αφού η διαφορά είναι πλέον στους δύο βαθμούς που δεν είναι το ίδιο όπως στους τέσσερις", για να παραδεχθεί ωστόσο πως: " Δεν εξαρτάται μόνο από μας αλλά σίγουρα είναι πολύ μεγαλύτερες από ότι ήταν πριν".

Από την πλευρά του ο Χαβιέρ Κάμπορα, σκόρερ του τρίτου τέρματος του Άρη που έκανε το 3-1 δήλωσε: " Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος πόσο μάλλον με την εμφάνιση του δευτέρου ημιχρόνου όπου μας έδωσε την δυνατότητα να φθάσουμε στην νίκη και να διατηρήσουμε ζωντανό το όνειρο της συμμετοχής μας στα πλέι οφ", με τον Αργεντινό επιθετικό αναφερόμενος στο παιχνίδι που ακολουθεί με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ είπε ότι: " Θα δουλέψουμε όλη την εβδομάδα και θα πάμε στην Αθήνα να διεκδικήσουμε την είσοδό μας στα πλέι οφ σαν ένα παιχνίδι μία σεζόν".

Από την πλευρά ο Τόνι Κάλβο που είχε βγάλει την σέντρα για το 4-1 από τον Γιάχιτς υπογράμμισε για την συνέχεια πως: " Είμαστε στους δύο βαθμούς με την Λάρισα. Πιστεύουμε στα πόδια μας και πάμε για το καλύτερο. Η αλήθεια είναι ότι πλέον οι πιθανότητες είναι πιο πολλές".

Κι όσο για τον Σέρχιο Κόκε; " Έχουμε δύο σημαντικά παιχνίδια και θα πρέπει να τα κερδίσουμε οπωσδήποτε", τόνισε ο αρχηγός του Άρη ενώ για το παιχνίδι που ακολουθεί με την ΑΕΚ και την παρουσία του Ντούσαν Μπάγεβιτς δήλωσε: " Δεν υπάρχει καμία ιδιαιτερότητα. Ο Μπάγεβιτς είναι προπονητής της ΑΕΚ αλλά δεν πρέπει να είμαστε αγνώμονες. Άφησε έργο στον Άρη και δεν θα πρέπει να κρατάμε κακία".






TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ