NBA

NBA, Σανς: Ο Μάικ Μπούντενχόλζερ συμφώνησε με το Φοίνιξ για 5ετές συμβόλαιο

NBA, Σανς: Ο Μάικ Μπούντενχόλζερ συμφώνησε με το Φοίνιξ για 5ετές συμβόλαιο
2022 AP PHOTO/DAVID DERMER

Ο Μάικ Μπούντενχολζερ είναι τελικά ο διάδοχος του Φρανκ Βόγκελ στον πάγκο των Σανς, με τον άλλοτε τεχνικό των Μπακς να συμφωνεί με το Φοίνιξ για συμβόλαιο πέντε χρόνων.

Ο Μάικ Μπούντενχόλζερ είναι ο άνθρωπος που καλείται να οδηγήσει τους Σανς στον πρώτο τίτλο της ιστορίας τους. Σε μία κίνηση που είχε δρομολογηθεί εδώ και μέρες, το Φοίνιξ συμφώνησε με τον έμπειρο προπονητή για 5ετές συμβόλαιο αξίας 50 εκατ. δολαρίων.

Ο άλλοτε τεχνικός των Μπακς διαδέχεται έτσι τον Φρανκ Βόγκελ, ο οποίος πλήρωσε το μάρμαρο για την απογοητευτική φετινή σεζόν των Σανς, που τους βρήκε να αποκλείονται στον πρώτο γύρο των playoffs - και μάλιστα με "σκούπα" - από τους Τίμπεργουλβς.

Ο Μπουντενχόλζερ έχει μάλιστα ισχυρούς δεσμούς με την Αριζόνα (όπου εδρεύει το Φοίνιξ), αφού ο πατέρα του θεωρείται ένας από τους κορυφαίους τεχνικούς στην ιστορία των Γυμνασίων της περιοχής. Ο άλλοτε τεχνικός των Μπακς (με τους οποίους κατέκτησε το πρωτάθλημα του 2021) έχει επίσης αναδειχθεί δύο φορές προπονητής της χρονιάς (2015 και 2019).

TAGS NBA ΗΠΑ ΦΟΙΝΙΞ ΣΑΝΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ